Franciaország miért nem tesz valamit a Calais-ban lévő katasztrófa ellen?
Az a hely már egy kész kupleráj.
Tömegével mennek oda a menekültek, iszonyat sokan vannak, és miattuk akarja Anglia lezárni éjszakára a Csalagutat is. Calais-ban is laknak, gondolom az ott lakók is félnek már.
A menekültek állandóan megtámadnak minden kamiont, már az ember személyautóval is fél arra menni.
Franciaország miért nem csinál semmit ez ellen?
Az ország többi városához képest Calais kisváros, annyian laknak kb ott, mint Szombathelyen.
Miért nem számolják fel ezt az irdatlan állapotot? Ha a romániai cigányokat ki tudták dobni az országból, őket miért nem toloncolják haza?
Sose értettem ezt a "liberálisok lenáciznak, oszt közbe nem is vagyok az!" dumát.
Én speciel nem hallottam még olyanról, hogy egy kulturált, nem faji-háborún alapuló, nem tömeggyilkosságért kiáltó, nem xenofób, reális megoldás gondolatáért lenáciztak volna valakit.
Ki mondta hogy ezek emberek? Még állatnak se lehet nevezni őket.
" reális megoldás gondolatáért lenáciztak volna valakit."
A betelepítés, letelepítés nem megoldás.
Se nem reális, se nem unreális.
Átmeneti megoldás. Nincs olyan elvakult barom aki ennyi bevándorlót letelepítene Európában. Nem a kulturális különbségek vagy faji kérdések miatt, hanem azért mert Európa nem bírná gazdaságilag. Az EU legutolsó kvótás terve a már itt lévő, még kezelhető számú menekültek elosztásáról szólt, nem a jövőben érkező százezrekről.
"Átmeneti megoldás. Nincs olyan elvakult barom aki ennyi bevándorlót letelepítene Európában"
Naiv vagy, hidd el, hogy vannak, akik letelepítenék.Mert, minél cínecebb annál jobb alapon.
Átmeneti megoldás sem, mivel, ha adsz letelepedési engedélyt nekik, akkor soha a büdös életben nem fogod tudni kipaterolni őket.Akkor sem, ha stabilizálódik az ország ahonnan származnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!