A skandináv országoknak hogy látjáok a jövőjét?
Norvégia ellesz egy darabig, azért ott van valami szabályozás, ami a bevándorlást illeti.
Svédországnak viszont hamar vége lesz.Ha van fiad, akkor neki már nem lesz echte (igazi) svéd barátnője.
Hatalmas arányú a bevándorlás a svédeknél, illetve a svéd kormány is imádják a bevándorlókat, ösztönzik a bevándorlást.
Norvégiában keményebbek a bevándorlókkal, aki nem viselkedik, azt kihajítják.
Finnország eleve nem fogad szinte senkit, ráadásul a finnek nagyon összetartóak.
Svédországnak meg lőttek. Ezen nincs mit részletezni.
Dánia , bevándorlás: Azért szigorúak.
Norvégia , bevándorlás: Azért szigorúak ,bár az oda települő cigányok nem nagyon tisztelik a norvégokat.
Finnország, bevándorlás: Jó. Alig van ott illegális határátlépő. (tudtommal)
Svédország ,bevándorlás: Nevetséges. :D A Malmöbe látogató turisták nem azt kérdezik ,hogy egyáltalán él ott fekete ,hanem azt ,hogy él ott svéd.
Ennyit erről.
Nem vagyok rasszista ,nem származás alapján ítélek meg bárkit is ,de ez van.
Csatlakozom az előttem szólókhoz Svédországnak annyi.. Az a nép ami szó nélkül tűri ezt az esztelen bevándorlást az meg is érdemli a sorsát... Egyáltalán nem sajnálom őket.
A finn barátaink köszönik szépen jól vannak, de szerintem Norvégiában se lesznek ilyen problémák.
Visszatérve a svédekre azt üzenem nekik hogyha kikiáltják a Svéd Iszlám Kalifátust, és ha a muszlimok kiteszik a saját hazájukból a szőrüket én a saját házamba befogadnék egy svéd bevándorló pasit, feltételeim:
1, 0-24 órában erényöv viselése
2, Ha utcára megy mondjuk bevásárolni nekem akkor a "hontalan vagyok" póló viselése kötelező
3, A házban nem alhat maximum kutyaházban vagy a pajtában amire az van ráírva hogy "Új Svédország"
4, Főzni, mosni, takarítani szó nélkül
"Mondjuk szerintem 50 évvel később is gazdagabbak fognak lenni Magyarországnál."
Ebben nem lennék olyan biztos.
Svédország a svédek miatt gazdag, a svédek teszik Svédországgá.
Ha kiveszed ezt az alap összetevőt a svédet, akkor mi lesz ott?Semmi, olyan lesz, mint a bevándorlók eredeti hazája.
Olyan, mint libamájpástétomot csinálsz, de nem raksz bele libamájat, vagyis az alap összetevőt.
Ejha! Izlandot kihagytátok!
Ott is csak dolgozni akaró, szorgalmas embereket engednének be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!