Oroszország-ra mennyire veszélyes az iszlám radikalizmus?
Elvileg egyre kevesebb az oroszok száma,a csecsenföldön meg egyre nagyobb a népességszaporodás.
Elég magas az alkoholizmus is,ami nem segíti az orosz népesség gyarapodását
A lakosság megközelítőleg 11%-a muszlim,bár ez elsősorban a csecsen,tatár lakta településeknek köszönhető.(Moszkvának csupán 4%-a).
Veszélyben vannak a ruszkik,hogy elnyomják őket,esetleg kialakulhat egy arab modell szerű rendszer mint az araboknál(no alkohol,no vodka stb...).
Vagy az oroszokat nem kell félteni??
2029-ben az emberiség harcot vív a Skynettel. Alap történelmi ismeret. Méghogy nem tudjuk mi lesz...
:p
Te Tituszmikusz vagy ki ugyanarra csecsen háborúra gondolunk, amiben a alig néhány tízezer csecsen porig alázta az orosz hadsereget? Amit Oroszország 96-ban lényegében elvesztett?
Mert ezt figyelembe véve inkább zokognod kellene a fenemód nagy ruszkiimádatoddal.
Amit meg itt össze-vissza magyarázol a jövőről az hülyeség! Egyrészt 1980-ban senki sem jósolt olyat, hogy tíz év múlva Marsutazás lesz, csak akarsz mondani valami marhaságot és ez jutott eszedbe, másrészt a demográfia egy teljesen más jellegű jövőjóslás, például Magyarország demográfiai állapotát érdekes módon már a 60-as években jól lemodellezték. Egy tény, jelenleg Oroszország lakosságának 15%-a muszlim, ez az arány pedig folyamatosan nő, egyrészt a muszlim családok több gyereket vállalnak, másrészt folyamatos a bevándorlás muszlim országokból Oroszországba.
Lehet a fejet homokba dugva élni hinni, de te azt ajánlottam nekem, hogy tanulmányozzam a csecsenföldi konfliktust, én meg azt neked, hogy ismerkedj egy kicsit a valósággal!
Szerinted komolyan a csecsenek nyerték meg bármelyik háborút is? Nem igazán vagyok oda az oroszokért, de egy csomó földdel egyenlővé tett város, több tízezer civil áldozat és egy majdnem teljesen elveszett hadsereg nem igazán jellemző a "győztesekre", (hacsak nem egy globális háborúról beszélünk).
Egyébként az oroszokat tényleg nem kell félteni. Bár nagy a muszlim népesség, nem alakult ki olyan helyzet, mint Franciaországban vagy Svédországban, hogy pont a muszlimok miatt nem ajánlatos az ország bizonyos részeibe menni. Egy-egy terrorista akció után is sok megtorlás volt.
az oroszokat nemkell félteni,ott keményen védik a nemzeti hagyományokat,érdekeket.
Ha valaki nem tartja be az orosz törvényeket,annak el lehet húzni másik országba.
Ott nem is lesz saria törvénykezés meg etyepetye,mint a libsi Németországban....
( [link]
Ott az többség akarata érvényesül,nem a kisebbségért.
Egyetértek az előttem szolóval ott még nem alakult ki olyan helyzet,mint Franciaországban vagy Svédországban.
Franciaországban egy ártatlan napozó hölgyre támadtak no comment...
(angol forrás:
[link] ).
15,16-os téved...
mindenképpen veszélyes,mivel az orosz születések száma rendkívül alacsony,míg a muzulmán lakosság körében magas
forrás:
Oroszország,ahogy előttem is írták nem nyugat...
Az igaz,hogy sokkal több a muszlim lakosság aránya,de ahogy az előttem író is írta ott nem lacafacáznak "emberi jogok",stb.miatt...
Az oroszoknak egészen más alapjában véve a felfogásuk.
Ők nagyon konzervatívak,nacionalista felfogásúak
Moszkvában betiltották további mecsetek építését,amelyet a video is alátámaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!