Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mennyit ér egy eredeti iszlám...

Mennyit ér egy eredeti iszlám államos zászló? Vagy az Iszlám Állam pénze?

Figyelt kérdés
Ha valaki hozzájutna egy ilyenhez Szíriában, itt Mo.-n mennyiért tudná vajon továbbadni egy gyűjtőnek?
2015. júl. 25. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért nem varratna magának?
2015. júl. 25. 18:20
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert azért annak mégis nagyobb az értéke, amit Szíriában gyártottak, terroristák, és talán még használták is.
2015. júl. 25. 18:45
 3/11 Gugu Gabor ***** válasza:
100%

Szerintem túl sokat egyelőre nem érnek ezek a dolgok.

Nem túl régi, nem túl ritka stb.

Eredeti 2. Vhs lobogók több száz vagy ezer dollárt is érhetnek,de azok 70 évesek és biztosan nem készül belőle másik.

2015. júl. 25. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
De mégis ki gyűjtene ilyeneket Magyarországon?
2015. júl. 25. 18:47
 5/11 anonim ***** válasza:
28%
Itt leginkább az eladásuk lenne a probléma. Épp elméjű nem dicsekszik azzal, hogy ilyen zászlója van, végképp nem hiszem, hogy bárki venne ilyet.
2015. júl. 25. 19:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Miért ne?

Mint ahogy a 3. válaszoló is mondta, sokan gyűjtenek náci emlékeket is.

2015. júl. 25. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

"De mégis ki gyűjtene ilyeneket Magyarországon?"

Mondjuk a magyarok?

2015. júl. 25. 19:59
 8/11 hollófernyiges ***** válasza:
70%
Úgy négytől hat évig.
2015. júl. 25. 20:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az eredeti náci zászlók, órák, stb. már ritkaságnak, régiségnek számítanak. Akiknek eredeti tárgyai vannak a II. Világháborús náci Németországból az nem azért van, mert egyetértenének az ideológiával, hanem mert régiségeket gyűjtenek.

Az Iszlám Állam még nem áll fenn olyan régóta és (habár elég szörnyű dolgokat tettek eddig) még nem tettek olyat amire jó hetven év múlva bárki emlékezne majd.

És mit csinál vele valaki ha megveszi? Mivel értéke nincs, így nem rakhatja egy vitrinbe és örülhet, hogy milyen érték van nála, marad, hogy kirakja a házára vagy tudom is én. Utóbbi meg annyira értelmes, mint egy szélsőjobboldali oldalon venni egy náci vagy KKK zászlót és azt lebegtetni...

2015. júl. 26. 11:05
 10/11 A kérdező kommentje:

Én gyűjtenék, hogy aztán 20-40 év múlva továbbadjak rajta pár száz dollárért.

Azért azt csak nem törlik ki a történelemkönyvekből, hogy 2014-ben létrejött egy új állam...

2015. júl. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!