Ukrajnaban miert harcolnak az emberek az orszagukert a menekules helyett, amig a 3. Vilagbeliek egybol menekulnek europaba?
"Ott éheznek, mi meg dőzsölünk a kajában, amit ott állítanak elő "
Ez konkretan hulyeseg. Ertem en a gondolatmenetedet, de rengeteg kitetel egyszeruen nem igaz benne. Nem igaz hogy Europa Afrika es Azsia rovasara el rosszul.
A tobbin meg lehet vitatkozni, hogy ki mennyire felelos a kialakult helyzetert.
"Europa Afrika es Azsia rovasara el rosszul. "
Forditva akartam irni: Szoval Europa nem azert el jol mert Afrika szarul el. Ez a kizsakmanyolos elmeletel megbukott mar vagy 30 eve.
Jó, az igaz, hogy sarkítva fogalmaztam (ezt már fentebb is írtam), ami félreértésekre ad okot. Igazából én ezt a tanulatlanságot a gyermekszülés nagyságára értettem elsősorban. Amikor a magyar parasztság is tanulatlan volt, ők is sok gyereket vállaltak, csak a mai atomizált családokban, karrierista szülők miatt van kevés gyerek...
Egyébként azt továbbra is fenntartom, hogy az állam ott nem védi meg az embereket, ezért az emberek menekülnek onnan. A többivel lehet vitatkozni, amit írtam, igazából tényleg sok minden kapcsán túllőttem a célon. Ennek ellenére még azt is fenntartom, hogy te innen könnyen dumálsz és okoskodsz, hogy mit kéne nekik csinálni és mit nem, de ha ott élnél, te is menekülnél a francba. Kár itt igazából ezen vitatkozni, mert tény az, hogy menekülnek onnan az emberek, akármivel is próbáljuk mi ezt megmagyarázni, és okosak lenni helyettük. Menekülnek mert sz**r nekik, és igazából mindegy, hogy diplomád van vagy tanulatlan vagy, ha kinyírják a családodat, te is menekülnél egy ilyen helyről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!