Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető Görögországba a...

Elképzelhető Görögországba a jelenlegi hatalom megdöntése (forradalom útján)?

Figyelt kérdés

Gondolom mindenki hallott már a Görög helyzetről

Görögországba szociál demokrata párt a "görög MSZP" tönkre vágta az országot...

kozmetikázták és eltitkolták a valós államháztartási hiányt korruptak voltak "hazudtak reggel délben és este" ismerős a helyzet nem igaz?

Csak most náluk sokkal nagyobbat robbant a bomba mint nálunk...

Sztrájk van nincs tömegközlekedés nem működnek az iskolák a kórházakba csak a sürgős eseteket látják el... befagyasztották a nyugdíjakat drasztikusan megemelték az adókat és csökkentették a béreket.... tüntetések szerte az országban...

nincsenek messze az államcsődtől...

a "Német" liberálisok azt tanácsolták amit lehet adjanak el, állami vállalatokat és görög szigeteket lényegében adják el az országot...

azt hiszem ezek után érthető hogy tüntetnek.. náluk is mint nálunk, a dolgozókkal akarják megfizettetni a kormány fatális hibáit

elképzelhető hogy megdöntik a jelenlegi hatalmat (forradalom útján)?

2010. márc. 6. 09:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A vélemény az egy dolog, és sok mindenen lehet vitatkozni, de tessék már megérteni az okos liberális fejecskékkel, hogy a haza nem eladó! Egy szeletje sem. Elvenni elvehetik háborúban, de hogy egy nemzet önként lemondjon róla?!

Hogy nézhetne egy ilyen nép tükörbe azontúl? Majd a nemzeti ünnepeken felemlegetik, hogy "ma Naxos szigetére emlékezünk, ahol ősapáink vérüket folyatták a török megszállók ellen, a keresztény Európa védelmében, jelenleg egyébként túristaparadicsom, pár éve adtuk el a németeknek 50 ezer euróért"...persze

2010. márc. 6. 10:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Jó és érdekes kérdés, mert tényleg sok a párhuzam a magyar helyzettel, és most meglátjuk, hogy egy másik nép hogy reagál egy olyan brutális megfegyelmezésre, amit mi kisebb zökkenővel lenyeltünk. Legalábbis egyelőre, mert tartok tőle, hogy nálunk sincs még vége se a megszorításoknak, se a a reakcióknak. Nem tudom, Görögországban lesz-e komoly forradalom, hogy megdöntik-e a rendszert. Egyrészt annyira közelről nem ismerem az országot, másrészt ha ismerném is, ilyet nehéz előre megjósolni. Még Magyarországon se tudom megjósolni, hogy mi lesz, de azt érzem, hogy még itt is lehet valami. Azt a 9.23 nagyon jól írta, hogy a forradalomhoz nem elég a spontán népharag, kell vezető, kell ideológia. Amúgy könnyen leverik a lázongókat. Hát majd meglátjuk.
2010. márc. 6. 10:54
 23/25 anonim ***** válasza:

Utolsó:hiába magyarázol neki,nem fogja megérteni.Ezért üldözik őket több ezer éve,de még nem jöttek rá.

Nekik tökmindegy,hogy Egyiptomba vonulnak,vagy Európába,Oroszországba,Amerikába élnek.Ahol van egy bank,az már megfelel nekik.

Nevetségesnek tartják a nemzeti öntudatot,mert náluk eladó az is,márpedig amiről hajlandó az ember megvállni,annak kevés az értéke.Számukra.Mivel lenézik a más embereket,nem fogadják el,hogy másoknak meg fontos.

És amíg ezt nem tudják elfogadni,még nagyon sokszor lesznek az üldözött nép...

2010. márc. 6. 10:59
 24/25 A kérdező kommentje:

" Olvasom a kommenteket. Kedves kérdező! Miért írsz ki kérdést,ha nem vagy kívácsi azokra a válaszokra,amik nem neked adnak igazat? Miért gondolod,hogy te birtokában vagy a mindentudásnak? Mindenki másként látja a helyzetet,és a több véleményből lehet következtetni a helyesre.

Nem vagyok sem MSZP-s,sem Fideszes,sem másik párt híve."

azért mert amit írt az abszurdum és nem igaz

Magyarul azt akarta bebizonyítani hogy 1+1 az 6

hülyékkel meg nem állok le vitázni

2010. márc. 6. 12:35
 25/25 anonim válasza:
Én Athénban élek, nagyon rossz itt a helyzet, alig várom hogy elmennyek innen. A lakosság a vesztét érzi szerintem, nagyon furcsán viselkednek. Arra lennék kiáncsi ez mindig így volt vagy csak ez a helyzet hozta. De szerintem mindig így volt. Ezeknek az embereknek a mentalitásával van gond alapvetően.
2010. márc. 16. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!