Oroszország még mindig nagyhatalom?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mivel foglalkozott Moszkva az utóbbi 20 évben? Elvesztette a nagyhatalmi pozícióját, vagy csak lapul a fűben?Mi tartozik most az érdekszférájába? Mivel tehetne keresztbe más nagyhatalmaknak?2010. márc. 6. 00:32
21/28 anonim válasza:
tegnap 21:23
Ha van érdemi ellenvetésed, add elő. A hisztizésnek nincs értelme. Szóval, miért is nem lufi az Egyesült Műanyag Emirátusok?
22/28 anonim válasza:
a 3bol 1etlen amit nem tagadok DE szerintem még az se lufi ország és szerintem szivesen lennék te az állampolgára és élnél olyan színvonalon
24/28 anonim válasza:
22:33
"szivesen lennék te az állampolgára"
Konkrétan nem. Lepra hely, semmi vonzó nincs benne.
25/28 anonim válasza:
Lepra hely? Még mindig sokk hogy mondhatsz egyáltalán ilyet egy másik országra vagy nemzetre.Bármilyen is legyen az de főleg ha Dubairol van szó na arra semmiképen nem mondanám hogy lepra hely...
26/28 anonim válasza:
most nézem képeket tényleg elég ocsmány hely :/ Miskolc pl sokkal tisztább szebb rendezetteb és 6x akkora felhőkarcolok vannak Budapesten az emberek is nagyon kúltúráltak stb :)
27/28 anonim válasza:
Az utolsó úgy írt, mintha nem tudom ki a f@szom lenne. Még írni sem tud szerencsétlen, de ossza itt az eszet.
28/28 anonim válasza:
Bocsánat, 2. oldal utolsó válaszára írtam.
"A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-09-25 21:23"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!