Amerika érdeke az Ukrán-Oeosz konfliktus is?
Az USA-nak éppen hogy nem érdeke elszigetelni Oroszországot.
Leginkább az lenne az érdeke, ha Oroszországban egy olyan kormány lenne, ami demokratikus és kész nyitni a nyugati, fejlett világ felé, nem pedig háborúzni akar mindenhol és mindenkivel.
Bár azt nem értem, hogy ha ekkora nagy befolyása van az USA-nak, akkor például Oroszországban hogy lett egy Putyin a diktátor?
Ezt esetleg megválaszolná valaki?
Az egyébként is jócskán eladósodott Ukrajna maradékát most kotyavetyélik el fillérekért -pár milliárd dollárért.
"Még szerencse, hogy Washington, illetve a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap (IMF), valamint az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) ezer örömmel finanszírozza az ukrán reformokat."
Hát, nem tudom. Igazából nem volt ilyen jellegű céljuk, ők csak Janukovicsot akarták megpuccsolni, ami sikerült is. Csak aztán az oroszok szerintem nem várt szinten léptek közbe.
Azóta csak a kármentés megy és próbálnak a lehető legjobban kijönni a dologból.
"A végén kiderül, hogy szegény oroszok csak véletlenül sodródtak bele... :-DDD"
Nem olvasol elég alfahírt. Az amerikai raptiodzsidók rájukdobták a malájgépet, majd addig provokálták őket, hogy szerencsétlenek védekezésképpen elfoglalták Krímet, most meg -csak hogy valami jót is tegyenek- egész kelet-Ukrajnába bevonultak. Ilyen ez az amerikai nyomás. Sok mindent megtesz egy ország alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!