Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kitőltötted a nemzetikonzultác...

Kitőltötted a nemzetikonzultációt a bevándórlásról?

Figyelt kérdés
Jó ötletnek tartod a Fidesz tervét a bevándórlókról?
2015. júl. 12. 15:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem, mert úgy voltak megfogalmazva a kérdések, hogy akármit válaszolt az ember, mindig az jöjjön ki belőle, hogy a Fidesznek van igaza.
2015. júl. 12. 16:55
 12/18 anonim ***** válasza:
81%
#11 Nekem is úgy voltak megfogalmazva. Tele volt félrevezetéssel, magyarázással, hogy szinte ne is tudj mást beikszelni, mint amit a Fidesz akar. Én nem küldtem vissza.
2015. júl. 12. 16:59
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Akikkel beszéltem, azok, és többek közt én sem küldtem vissza. Vasfüggönyt építeni meg idegengyűlöletet szítani lehet bár hányingerkeltő, de én nem adom a nevem hozzá.
2015. júl. 12. 17:29
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem, mert semmi értelme. Úgyis az lesz, amit Viktor akar, ő pedig csak szavakban ellenzi a bevándorlást, de nem tesz ellene semmit.
2015. júl. 12. 17:55
 15/18 anonim ***** válasza:
80%
Nem töltöttem ki, mert nem volt olyan válaszlehetőség, amit beikszeltem volna. Szerencsére választásokkor még van.
2015. júl. 12. 18:42
 16/18 anonim ***** válasza:
59%
Évekre visszamenőleg megvannak ennek az áldott jó embernek a levelei, bontatlanul. De azt hallottam, hogy a művész életében még nem érnek sokat a művei...
2015. júl. 12. 22:11
 17/18 anonim ***** válasza:
7-es vagyok :) nem értem azért miért pontoztatok le, mert én neten kitöltöttem és érdekel a haza sorsa? Gyáva népnek nincs hazája..ezért tartunk itt puszi nektek
2015. júl. 13. 09:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze kitölteni azt a szart, hogy aztán válaszoljak olyan kérdésekre mint: Ön szerint a Fidesz a legjobb? A. Igen. B. Nem, én pedofil vagyok és emberhúst eszem ebédre.
2015. júl. 13. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!