Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Határon túli testvérek tényleg...

Határon túli testvérek tényleg utáltok minket?

Figyelt kérdés
Tudom is és megértem is hogy nem szívesen csatlakoznátok újra de mi sem tehetünk erről a helyzetről. És abban is igazatok van hogy az itteniek nagyrésze egy szemétláda és semmi nemzettudata sincs. El van butulva vagy át van nevelve. De azért akik megmaradtak a réginek higyjétek el azoknak szüksége van rátok és nagyon szeretnek titeket.
2010. márc. 4. 15:42
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Csak annyit kérdeztem hogy a többség tényleg gyűlöl-e. Nehogy már megkövezzetek. Istenem.
2010. márc. 4. 22:13
 22/29 anonim válasza:

Szia, én megpróbálok neked normálisan válaszolni, nem is értem miért akad ki mindenki, hiszen itt nap mint nap értelmetlen kamu kérdések is születnek, azokra pedig türelemmel írnak :) na hát én határontúli magyar vagyok, és nem nem utállak titeket, hidd el mi is vagyunk annyira értelmesek, hogy tudjuk ti sem vagytok sokkal könyebb helyzetben, próbálunk normálisan élni, alkalmazkodunk ha muszáj.Ahogy mindenki. Rosszul esik, ha Magyarországon leszlovákoznak, de ez nem a nemzet szégyene, hanem az emberé, aki így gondolkodik. És néhány ember miatt, nem fogunk utálni benneteket :) Remélem kielégítő a válaszom.

Üdv

egy felvidéki csaj

2010. márc. 5. 12:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm hogy válaszoltál.
2010. márc. 5. 15:59
 24/29 anonim ***** válasza:

Hello!

Én sem értem, hogy mi a baj ezzel a kérdéssel. Talán rátaposott pár magyarországi tyúkszemére a nyílt őszinteség miatt, mert nem hiszem, hogy az első pár választ határon túliak adták. De nem tudom, hogy miért kéne utálnunk a magyarországi magyarokat.Igen, sajnos pl itt Felvidéken a többség nem szeretne csatlakozni az anyaországhoz, de nem a magyarországi emberek miatt, hanem amiatt a bizonytalan helyzet miatt, ami kialakult az utóbbi évben Magyarországon- a szélsőségek megerősödése, rossz gazdaság...Ez egyébként a politikusok műve, nem a népé. Talán ha 5 évvel ezelőtt megkérdezték volna a szlovákiai magyaroktól azt, hogy csatlakoznának-e, szerintem a 90 százalékuk igent mondott volna. Mára sajnos megváltozott az emberek felfogása. Beletörődtek abba, hogy felesleges magyarnak lenni, ezért beiratkoznak szlovák iskolába. Én is mehettem volna szlovák gimibe, mert volt akkora szlovák nyelvtudásom, de nem mentem. Én magyarnak születtem, és ezt nem akarom megváltoztatni. Jó lenne, ha Magyarországon ilyen emberek ülnének a parlamentbe, mint a kérdező :)

F/16, Felvidék

Ja, és 16:22-es! Ha nem lennél annyira primitív, akkor gondolhatnád, hogy a kérdező valóban nem az esetleges közös felmenőitekre gondolt, hanem arra, hogy a kérdező is magyar, és te is magyar vagy.

2010. márc. 5. 16:11
 25/29 anonim válasza:
Én erdélyi vagyok és igen, tényleg nem szeretem a magyarországi magyarokat. Helyesen beszélni nem tudnak. Mik azok a ruci, bari, stb. szavak? Fáj a szátok rendesen beszélni? Amikor a határt átléptem, mindenki lerománozott. Köszönöm szépen, de inkább nem kérnék belőletek.
2010. ápr. 25. 23:29
 26/29 anonim ***** válasza:
23:29: Itt sem mindenki debil. Amúgy megvagyunk egy beképzelt p.cs nélkül.
2010. ápr. 26. 01:20
 27/29 A kérdező kommentje:
Az Erdélyi barátunknak igaza van. De hidd el nem tehetnek róla ők se. Hidd el!!! És bocsáss meg!
2010. ápr. 26. 20:55
 28/29 anonim válasza:
Miért utálnának minket?Itt is vannak normális emberek és ott is.Ennyi..Fölösleges általánosítani
2010. jún. 19. 11:22
 29/29 anonim válasza:

nincs semmi baj a kérdéssel,mit veteszkedtek ennyire:D!

erdélyi vagyok,székely!s hogy miért nem akarjuk a csatlakozást?sztetek változni fog valami,abban a tekintetben hogy ki magyar és ki nem?Mert véleményem szerint nem!minket továbbra is románozni fognak Magyarországon!erre hazám beliek,hogy inkább magyarozzon a román ott ahol születtem,mint románozzon a magyar!Pedig nem felvágás képpen ,de úgy érzem tudok annyira magyarul,mint bármely magyar.pedig nyomták belénk a románt ezerrel.valamikor Magyarországon románoztak,azt mondtam nem lépek be ide soha!20 éve volt annak!csak ennyire fáj nekünk!minap egy közösségi oldalon cigány írja,hogy erdélyi,román egy kutya!mind vérszívók!cigány mondja ezt nekem?nevetséges:D.van egy mondás,amit imádok:"ki mennyire hülye,nem a hova születésétől függ!és mennyire igaz!láttam már németből is 2 osztályost:D.De kérdem én,mit várjak a romántól,ha a saját népem lerománoz?!

2010. júl. 4. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!