Határon túli testvérek tényleg utáltok minket?
Figyelt kérdés
Tudom is és megértem is hogy nem szívesen csatlakoznátok újra de mi sem tehetünk erről a helyzetről. És abban is igazatok van hogy az itteniek nagyrésze egy szemétláda és semmi nemzettudata sincs. El van butulva vagy át van nevelve. De azért akik megmaradtak a réginek higyjétek el azoknak szüksége van rátok és nagyon szeretnek titeket.2010. márc. 4. 15:42
11/29 anonim válasza:
Pontosan kedves előttem szóló, ám inkább a kérdező nyalja ki a macit :D
12/29 anonim válasza:
Nekem nem vagy testvérem..... Nem származunk egy anyától, nem vagyunk egy családban. Mindenki a saját lakóhelyén tegyen magáért. Nem kell sajnálkoznod, a határon túl is van öntudat, azt hiszed koldusok az itteniek? Ne ránk hivatkozva bizonygassátok a magyarságotokat.
13/29 anonim válasza:
Kedves határon túli testvérek eddig egy kérdésre se tudtatok válaszolni normálisan.Olvastam itt már egy párat,de nem sikerült értelmes választ adnotok szép.
14/29 anonim válasza:
Most mi a f@sz bajotok van?
A gyerek illedelmesen megkérdezte, ti meg leugatjátok?
15/29 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy miért lenne kevésbé magyar az, aki nem érzi ezt az egészet szívügyének. Van fontosabb is ennél az egésznél.
Nap mint nap találkozok ukrajnai és romániai magyarokkal, nem nagyon panaszkodnak.
16/29 anonim válasza:
Én is kérdeztem már párat,miért nem jönnek haza??Majd ha bolond volnék!Volt a válasz.
17/29 anonim válasza:
Már megint előjöttek az agymosott pö.csök.Vissza az ezeréves határokat!
18/29 anonim válasza:
17:22!
Ott születtek, miért kellene idetelepülniük? Ha pedig egy magyar sem marad pl. Erdélyben milyen alapon tudnánk visszakövetelni? :)
19/29 A kérdező kommentje:
Elfogadom hogy szemét hülye barom vagyok. És tényleg nem vagy a testvérem bocsáss meg. Semmi olyat nem mondtam hogy átkellene költözniük nem értem miért vagytok ennyire ellenszenvesek. Ha tudnám törölném a kérdést bánom hogy ilyet le mertem írni bánom őszíntén higyjétek el. Ne sértegessetek tovább én csak ennyit kérek. Elnézést és köszönöm.
2010. márc. 4. 19:33
20/29 anonim válasza:
Ne nyaljál már annyira kis táska emberek ők is élnek boldogulni próbálnak ott ahol születtek és kész.Ja igen és akkora bunkók mint a határ ezen az oldalán élő Magyarok pont lesz@rják az itteni embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!