Az Index és a HVG csak szimplán liberálisok politikai hovatartozás nélkül vagy annak idején közel álltak az SZDSZ-hez?
Az Index elég keményen közel áll az egyik magyar kisebbséghez, csak a hülye nem veszi észre.
Valamelyik nap olvastam egy cikküket, szó se róla, Ákost valamint Dancsót kb szétfikázták, sütött a gyűlölet.
Vagy 30 ember írt kommentet, abból 31 végülis másról nm beszélt, csak arról, hogy talán ennyire már nem.kellene, mert lassan kueucinfo:)
5-ös válaszoló:
+1
az index sajtószemlélete egyébként tényleg liberális. de az szdsz soha nem volt az.
Dancsót azért fikázzák, mert jobbikos.
"Az 1990-es évek elején született belső, szerkesztőségi statútumot követik a lap dolgozói ma is. Ez kimondja, hogy a HVG, liberális szellemiségű, gazdasági-közéleti hetilap. A munkatársak, illetve a Vélemény rovatban szereplők jelentős része baloldali beállítottságú (pl. Tóta W. Árpád, Tamás Gáspár Miklós)."
/Wikipédia/
Az Index is nem egyszer hangoztatja a cikkeiben, hogy liberális nézeteket vallanak (pl. a Nyitottak vagyunk-kampány kapcsán).
Igazatok van, én is beleestem ebbe a jobbos-liberális-skatulya csapdába.
Abban az értelemben liberálisok hogy nincs megkötve a kezük. És úgy nem liberálisok hogy a mostani baloldal felé húznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!