Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Örülsz, hogy bevezették a...

Örülsz, hogy bevezették a melegházasságot az USA egész területén?

Figyelt kérdés

Én nagyon! Tovább,előre a fejlődés felé! Így kell ezt csinálni. Aki bezárkózik,és nem fejleszti a kultúrát,nem sokszinüsíti,az az állam elbukik nagyon gyorsan! Az USA tudja ezt,mérföldkővel vannak sok nemzet előtt! Európa is tudja ezt,ezért vezetik be egyre több helyen.

Büszke vagyok,hogy európai vagyok. USA-Európa fogja megmenteni a világot a pusztulástól úgyérzem, mi leszünk a példa az USA-val együtt,hogy merre kell haladni a boldogabb világ felé! Ez történelmi döntés volt! Sok sikert kívánok továbbra is nekik! :)

A kérdés nem provokáció.

2015. jún. 27. 22:47
 61/106 anonim ***** válasza:

"Elfogadom ezt az ervet, ha egy hetero csokrol ugyanezt gondolod."

Ahogy azt le is írtam korábban, hetero esetben is ugyanezt gondolom.

2015. jún. 28. 19:01
 62/106 anonim ***** válasza:
Persze az nyilván személy szerint engem nem taszít, de bunkóságnak gondolom, ha az én véleményemre lennél kíváncsi...
2015. jún. 28. 19:02
 63/106 anonim ***** válasza:
16%

Nagyon merész dolog a homoszexualitást ízlésnek nevezni. Az ízlés az az, hogy egy férfinek ez a lány tetszik, az pedig nem. Ha pedig mindenáron ízlésnek akarjuk hívni, akkor tudjuk, hogy vannak aberrált, beteg ízlések is. Ez is közéjük tartozik.

Azt írja a kérdező, hogy ezzel sokszínüsítjük a világunkat. Hiába gúnyoljátok ki, ezzel a hozzáállással pár év múlva az állatokat és rokonokat fogjuk majd akarni az ágyunkba törvényeztetni. Azzal is elfogadóak lennétek?

Minden, ami természetellenes, undorító. A kaka/rovarok/emberek megevése természetellenes. Ennek ellenére mégis csinálják. Itt mikor fogjuk alkalmazni a liberalizmust? Szeretnék látni a Tescoban paprikás és hagymás-tejfölös kakát, szóval megyek felvonulok. Ja, hogy egyedül mennék.... De ha már 600000 ember menne, akkor már elfogadnánk?

Egyébként milyen szempontból tartjátok normálisnak a melegeket? Ha vallásos vagy, akkor az egyértelműen tiltja ezt. Ha a tudományok híve vagy, akkor lehet, hogy azt mondod, hogy egy betegség, akkor hajrá gyógymódot keresni, vagy nem betegség, de akkor ez minimum egy evolúciós zsákutca...lenne, ha nem lenne fejlett szociális igénye az emberi fajnak, és nem tette volna lehetővé az örökbefogadást. Egyébként lehet, hogy a homoszexuális szülők ugyanolyan jó szülők, mint a heterók, de az már nem, hogy a gyereknek is ugyanolyan jó... A legnyilvánvalóbb, a csúfolódás. Azt hiszem ezt nem kell ragozni. Vagy ha én anya létemre dohányozni szeretnék, de ettől függetlenül mindent megadok neki amire szüksége van, akkor ez is oké? A meleg szülő is mindent megad neki, csak éppen normális anyát nem. Egyébként eljátszottatok azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha meleg szüleitek lenne? Valóban olyan oké?

2015. jún. 28. 19:55
 64/106 anonim ***** válasza:
95%

Nem akarom megvédeni a melegeket, mert a mocskok végig 0% hasznosságot értékeltek a válaszaimnak (nyilván ez is az lesz, de ma mindenkinek én fizetek!), de sajnos amit mondasz több ponton támadható:

Mi alapján definiálod, hogy mi a természetellenes? Ez nagyon relatív fogalom. Pl van olyan állat a természetben, ami megeszi a kakát, sőt az utódait is ebben helyezi el. Tehát a kaka megevése nem természet ellenes, max az ember számára :)

A vallást ne keverjük bele. Az csak egy eszköz, hogy befolyásolják az emberek gondolkodásmódját...

"Egyébként eljátszottatok azzal a gondolattal, hogy milyen lenne, ha meleg szüleitek lenne?"

Te eljátszottál a gondolattal, hogy inkább az árvaházban maradnál, mint hogy két ember gondoskodjon rólad, aki netán szeret is és mindent megad, amit csak tud? Nyilván nem olyanoknak adnának örökbe gyereket, akik a felvonuláson félmeztelen egymáson vonaglanak, vagy Bibliát kötnek a nemiszervük elé. Akadnak köztük kvázi "normálisak" is. És a leszbikus párokról se feledkezzünk el.

Tény, hogy a gyereknek nem lesz túl kellemes a többi gyerek között, amikor kiderül, hogy melegek a szülei. De ez már az emberi gyarlóság tényező. Még mindig jobb lesz neki, mint drogosként/prostituáltként végezni az árvaházból.

2015. jún. 28. 20:33
 65/106 Ozmium42 ***** válasza:
13%
A tudomány jelenlegi állása szerint nem betegség.
2015. jún. 28. 20:49
 66/106 anonim ***** válasza:
Engem abszolút nem érdekel!
2015. jún. 28. 21:33
 67/106 Gyémántlány ***** válasza:
96%

Persze, még jó, hogy :)

Ha a világ a tolerancia és az emberi egyenlőség irányába halad, akkor az egy jó irány!

Nem értem az embereket, akik bármilyen módon is bele akarnak szólni abba, hogy ki kihez menjen hozzá. Nem értem azokat sem, akiknek bármi problémájuk is van a homoszexualitással.

Mármint elfogadom, hogy ez valakinek nem tetszik, csak azt nem vágom, de nagyon, hogy miért érzi magát ettől feljogosítva, hogy döntsön a melegek életéről. Nincs joga senkinek sem beleszólni mások életébe, egyesek azonban mesterien űzik ezt a tevékenységet.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én személyes életem nem változott negatív irányba azóta, amióta házasodhatnak a homoszexuálisok, és nem is tudom, miben változtatná meg ez bárkinek is a magánéletét. Ha nem tetszik valami, ne figyelj oda. Ha nem tetszik, hogy ma Amerikában egy férfi hozzámegy egy férfihez, ha úgy akarja, akkor kapcsold ki a számítógéped, és vonulj el, élj remeteéletet, de nehogy már itt Istent játszva megmagyarázd, hogy ez majd pusztulást hoz a világra!

Egyet van jogod megtenni; azt, hogyha nem tetszik a melegházasság, te majd nem azonos neműhöz mész hozzá. De nehogy már ezt mások ne tehessék meg! Ostobák vagytok, ha azt hiszitek, hogy majd miattatok a melegekből heterók lesznek. Nem. Ők melegek, és azok is maradnak. Létező jelenségek, el kell őket fogadni, és be kell őket fogadni. Ideje lenne a világnak lenyelnie a gyűlöletet, és támogatni minden embert a boldogsága elérésében. Természetesen addig, amíg másoknak nem árt ezzel, ugyebár!

Nincs annál undorítóbb, mint amikor a vallás, és az erkölcs hamis köntösébe bújva gyűlölünk ártatlan embereket! Nem hiszem, hogy az Istenetek valaha is ezt a manapság nagyon népszerű zéró-toleranciát akarta volna. Ha valami, akkor ti vagytok bűnösök az ítélkezésetekkel, nem pedig azok, akik szerelmesek, és szeretnének egy boldog, teljes jogú (társadalomra amúgy ártalmatlan) kapcsolatot létesíteni, még akkor is, ha a párjuk azonos nemű.

2015. jún. 28. 21:51
 68/106 anonim ***** válasza:
84%

@gyémántlány:

Mélységesen egyetértek.

2015. jún. 28. 22:54
 69/106 anonim ***** válasza:
92%

Számomra megdöbbentő, hogy ilyen a hozzáállás...

"Mi alapján definiálod, hogy mi a természetellenes?"

Az alapján, hogy két hímvessző max kardozni tud egymással. Valószínűleg elcsépeltnek tartjátok, de attól még igaz. Azzal, hogy a homoszexualitást normálisnak tekintjük, alapjaiban sértjük a természet törvényeit. Attól, mert a jelenlegi állás szerint nem betegség, az még nem jelent semmit. A pénisz párja a női nemi szerv, nem pedig a segglyuk. Szerintem mindenki, aki tanult egy kis biológiát, könnyen beláthatja ezt. A két szerv anatómiai felépítése, funkciója is ezt bizonyítja. Miért hívjuk őket szaporító szerveknek? Miért nem örömszerző szerveknek hívjuk őket?

Másrészt, mint említettem, evolúciós zsákutca. Mivel nem tudnak egymással szaporodni, ez a tulajdonság az állatvilágban kiszelektálódna.

"A vallást ne keverjük bele. Az csak egy eszköz, hogy befolyásolják az emberek gondolkodásmódját... "

A vallást azért említettem, hogy rámutassak, ebből a szempontból sem elfogadható.

"Tény, hogy a gyereknek nem lesz túl kellemes a többi gyerek között, amikor kiderül, hogy melegek a szülei."

Borzasztóan sajnálom azokat a gyerekeket, akiknek a szülei melegek. Ha fiút fogadnak örökbe, a szexuális bevésődés náluk hogy zajlik le? Ők mikor lesznek először szerelmesek - az anyjukba!? Mégis hogy működik az anyu-apu kapcsolat ott? Már megint alapjaiban sértjük a természetet. Ilyen szinten csináljunk nemtelen robot szülőket, és adjuk azoknak örökbe a gyerkőcöket...

Ha szerintetek ez a társadalomra ártalmatlan, akkor már hiába is minden...

2015. jún. 29. 07:57
 70/106 anonim ***** válasza:
69%

"Miért hívjuk őket szaporító szerveknek? Miért nem örömszerző szerveknek hívjuk őket? "

Akkor remelem te csak szaporodasra hasznalod a nemi szerveidet.

A meleg parok altal nevelt gyerekekrol szolo fejtegetesed meg mokas.

A te elmeleted szerint hetero csaladbol nem johetne egy meleg ember sem. A helyzet viszont az hogy megis onnan jonnek.

Akkor valami nem stimmel az elmeleteddel.

2015. jún. 29. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!