Örülsz, hogy bevezették a melegházasságot az USA egész területén?
Én nagyon! Tovább,előre a fejlődés felé! Így kell ezt csinálni. Aki bezárkózik,és nem fejleszti a kultúrát,nem sokszinüsíti,az az állam elbukik nagyon gyorsan! Az USA tudja ezt,mérföldkővel vannak sok nemzet előtt! Európa is tudja ezt,ezért vezetik be egyre több helyen.
Büszke vagyok,hogy európai vagyok. USA-Európa fogja megmenteni a világot a pusztulástól úgyérzem, mi leszünk a példa az USA-val együtt,hogy merre kell haladni a boldogabb világ felé! Ez történelmi döntés volt! Sok sikert kívánok továbbra is nekik! :)
A kérdés nem provokáció.
"ma 12:59"
Milyen kis sértődős vagy, már rég bebizonyítottad hogy hazudsz. A problémád hogy nincs bizonyítékod Az ilyen szabadonébredőkre, meg hasonló színvonalú oldalakra pedig senki sem kíváncsi. Elég szánalmas amit csinálsz.
Hiába tepernek még 100 év múlva is lesz olyan aki ellenezni fogja és utálni őket!
Én is ellenzem és szerintem gusztustalan ez az egész. Azt csinálnak a melegek amit akarnak csak ne teregessék ki, és ezzel a melegházasosdival, valamint a felvonulásokkal csak azt érik el hogy még több ellenszenvet kapnak az emberektől.
" ma 18:15"
nem erről van szó, hanem arról hogy nem tudsz semmi hiteles bizonyítékot felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!