Az ISIS-nek (Iszlám Állam) mi a célja igazából? Kiakarják írtani az emberiséget?
Mi a jó nekik ebben a rengeteg gyilkosságban? Itt egy terrortámadás, ott egy merénylet. Ez felrobbantja magát, amaz halomra lövi az embereket. De miért? Úgyis vagy meghal, vagy elkapják. Mi az értelme ezeknek a tetteknek? Ki veszi rá őket, meg hogyan, amikor utána ez történik amit írtam, h vagy meghalnak, vagy elkapják őket. Mint tegnap a tunéziai terrortámadás esetében. 38-ra nőtt a halálos áldozatok száma. Egyik támadót agyonlőtték, másikat elkapták.
Nem értem mi az értelme ennek. A Charlie Hebdo szerkesztőségét is megtámadták, halomra ölték az embereket, utána meg benzinkútat raboltak ki üzemanyagért és kajáért, mert arra se volt pénzük... Ha ilyen tökösek, nem értem miért nem inkább raboltak.. És éltek volna boldogan.
Miért van ennyi hülye a világon? Nem értem mivel vesznek rá arra valakit, hogy egyáltalán öngyilkos legyen, főleg úgy, hogy testére erősítsen egy pokolgépet, vagyis bombát aztán felrobbantsa a tömegben.
Ahogy olvastam a világ 22 százaléka iszlám.. A volt főnököm arab, az is iszlám volt és hát nem akarom leírni, hogy milyen "ember" volt, mert nem engedné át ennek az oldalnak a trágárságszűrője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!