Rudolf Hess miért kapott életfogytiglant?
Függetlenül attól, hogy összesküvés miatt (is) elitélték, attól még nem bűnös. NEM VETT RÉSZT A DOLGOKABAN. Ezzel az erővel Hitler anyját is elitélhették volna, mert ha ő nincs, akkor holokauszt sincs. Abszurd dolog elitélni vakait amiatt, amit el sem követett.
Más egyetlen egy embert meggyilkolni úgy, hogy az öngyilkosságnak látszon, és más dolog 6 millió embert megölni úgy, hogy erre ne legyenek bizonyítékok. Én úgy tudom, hogy eddig még nem tártak fel milliós tömegsírokat, tonnányi emberi hamut stb.
Én nem vagyok Irving híve, én csak próbálok racionálisan gondolkodni. Számomra 6.000.000 embert megölni 3 év alatt elgázosítással, 1-2 koncentrációs táborban abszurd, elméletileg is lehetetlen. Az más kérdés, hogy betegségekeben hányan haltak meg.
Az ilyen lámpaernyő, szappan dolgokat meg verd ki a fejedből, mert ezek már réges régen megdőltek.
Tény, hogy Pattont is megölték. Ez a halála körülményeiből egyértelmű. Eltört a nyaka amikor kb. 10 km/órával ment, majd megmérgezték a kórházban. Patton nagyon durván beszólt mindenkinek, és háborút akart a komcsikkal, nem Európa leigázását akarta.
A Hess-anyagot többen lehozták, és nem csak a kurucinfo, gugli a barátod. De ezt a konteósok mindig is tudták.
Az elmúlt években kb. 3 millió ártatlan embert öltek meg az amerikaiak a közel-keleten, ez sem szélsőjobbos összeesküvéselmélet, és ez egyes neonácik szerint már tömeggyilkosság. Ott volt az iraki háború, az afganisztáni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!