Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményetek Putyinról?

Mi a véleményetek Putyinról?

Figyelt kérdés

2015. jún. 20. 13:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Csodálatos nemzeti érzelmű ember. Ha annyi forintom lenne ahány orosz ember haláláért felelős, soha nem kéne dolgoznom többet.
2015. jún. 20. 14:42
 12/16 anonim ***** válasza:
52%

"szerintem úgy értette a nemzeti érzelműt, h kiáll az orosz érdekekért ha kell"

Szóval az az oroszok érdeke, hogy nyomorogjanak, miközben pár tucat oligarca százmilliárdossá hizlalja a bankszámláit az ország pénzén? :D

2015. jún. 20. 15:25
 13/16 anonim ***** válasza:
17%
*oligarcha
2015. jún. 20. 15:25
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
Az egyetlen jelenlegi politikai vezető, akit tisztelek. Neki még a saját népe sorsa is számít valamit, Európában egyedülállóként.
2015. jún. 20. 16:10
 15/16 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egyenes ember, aki átlág a simliskedéseken amivel az amcsik probálkoznak, sokkal jobb a kissebségek védelme az orosz federációban, mint az eu ban. Nem szégyen ha valaki a saját nyelvél beszél ( komi, hanti, manysi, üzbég, tatár, mongol stb) Europa sok országában még néznek rád mint a véres rongyra ha más nyelven beszélsz! Az orosz állampolgárok nem nyomorognak, aki rendelkezik orosz állampolgársággal, a szakszervezetek jobban működnek, nem a saját érdekeiket képviselik, nem rúgdossák ki az embereket csak úgy a gyárakból, és nem nézik le a szegenyeket. Europában szó szerint kriminalizálják a szegénységet és mocskosul mosolyogva utálják a pszihés betegeket,( néhány országban). Putyin nem beképzelt politikus és szereti a hazáját,semmivel sem ölt meg több politikust, újságírót mint az Fbi....csak ott balesetnek, öngyilkosságnak álcázzák. Engem letartóztattak 3 napra az USA ban mert egy parkban aludtam, és egy sört ittam a padon, jó kedvem volt és meleg nyári nap( Los Angeles) hol az amcsi demokrácia????? A ruszkiknál szabadabb voltam mint bárhol? A rendőrök nagyon tisztelettel beszélnek, veled oroszban. Az Usa ban ugy bántak velem( csak mert egy parkban aludtam) mint egy álattal, pedig én kedves előzéjeny és együttműködő voltam velük....bocsánatot kértem, és kiröhögtek! Chicago ban kiraboltak a fekák és 1 óra múlva jött ki a rendőr, hogy tegyek feljelentést ha akarok ő mást nem tud segíteni.....Putyinra visszatérve, oroszországban jobb a közbiztonság mint amikor Boris Jelcin volt!
2016. szept. 24. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
39%
15: ritkán olvasni ennyi hazugságot egy psztban.
2016. szept. 25. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!