A baloldaliakat miért nem zavarja a betonfal Izraelben?
Eddig Izraelről tőlük csak pozitív kritikát hallottam. Legutóbb például a millán Izrael a Tel Avivi melegfelvonulás miatt lett megemlítve. A szerkesztő arra célozgatott, hogy ott az emberek milyen felvilágosultak és elfogadóak. Ugyanakkor az izraeli falakról egy szó sem esett, miközben Orbán kerítéséről napi szinten posztolnak negatív kritikát.
#5: Én azért foglalkozom Izraellel mert a baloldaliak is ezt teszik. A különböző meneteken Izraeli zászlót lengetnek(szerintem nem mindegy, hogy sima zsidócsillag vagy izraeli zászló), az mszp -s politikusok izraeli kitűzőt használnak. A 444, és más oldalak havonta legalább egyszer írnak egy Izraelt, vagy néha Netanjahut dicsőítő cikket.
Én a múltkori, a sok menekültpárti és keritésellenes kritika közé beékelt izraeli melegfelvonulásról szóló milla poszt miatt lettem ideges.

Ez a cikk messze nem pozitiv Natanyahurol.
Viszont teny, hogy ma Natanyaku a vilag legertelmesebb es legtisztessegesebb hatalmon levo politikusa.

A beszéddel Netanjahu ismét bebizonyította, hogy bárki bárhogy jósolja is a bukását, ő azért egy elképesztően ravasz és rutinos politikus, aki szinte bármilyen szituációt képes az előnyére fordítani.
„Tudom, hogy bármi történjék, önök kiállnak Izrael mellett”
- mondta, és ezzel álló ovációt váltott ki nézőiből.
Engem ez az egész cikk egy Sztálin beszédről készült jelentésre emlékeztet, főleg, hogy beleírják a tapsolást is. Ha titeket nem, akkor mindig képzeljétek Netanjahu helyére Orbán nevét és úgy olvassátok el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!