Kihalásra van ítélve a fehér rassz?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 11:13
11/32 anonim válasza:
Nem fog kihalni, össze fog keveredni a többivel.
12/32 anonim válasza:
Ez a cél.
Legyen egy korcs szolga nép, meg egy elit, tiszta.
Ők már most is csak saját körben házasodnak.
13/32 anonim válasza:
Remélem ez csak amerikában fog bekövetkezni...(nem vagyok rasszista)
Egyébként meg #13. válaszoló tudja, hogy miről beszél !
14/32 anonim válasza:
A fehér ember genomja olyan erős, hogy minden színes rasszt elnyom. Ha észrevettétek, egy fekete és fehérbőrű utódai mind fehérebbek, és nem sötétebbek. Tehát, ha maximális keveredés van a sötét és fehérbőrűek között, akkor talán ezer év múlva minden utód fehérbőrű lesz.
15/32 anonim válasza:
Én pont azt vettem észre, hogy pl. fekete és fehér keveredésénél mindig a fekete a domináns. Sokszor a fehér szülőre egyáltalán nem hasonlít a gyerek, hanem egy az egyben fekete.
16/32 anonim válasza:
"A fehér ember genomja olyan erős, hogy minden színes rasszt elnyom."
Ezért van az, hogy a félig fehér Barack Obama fehér bőrű... ja hogy nem az...
17/32 anonim válasza:
16-17-es! Nem azt mondtam, hogy az első generáció fehárbőrű lesz! A fehér és feketebőrű utóda mindig világosabb bőrű. Aztán ennek a világosbőrű embernek fehérbőrűvel való utóda még világosabb bőrű lesz. Vagyis, egy pár generáció után az utódok (ha mind fehérbőrűvel párosodik), akkor azok utódai fehérbőrűek lesznek. Ezért erősebb a fehér ember genomja, génjei, mert elnyomja a többi gént. Vagyis, ha megfigyeljük, a sötétbőrűek és fehérbőrűek utódai soha nem lesznek sötétbőrűek, csak világosabb árnyalatúak.
18/32 anonim válasza:
"Vagyis, ha megfigyeljük, a sötétbőrűek és fehérbőrűek utódai soha nem lesznek sötétbőrűek, csak világosabb árnyalatúak."
Ez nem igaz, egyáltalán nem biztos, hogy világosabb árnyalatú lesz. Sokszor ugyanolyan fekete, mint az fekete szülő.
19/32 anonim válasza:
A feketék ha keverednek akárkikkel, az utódjuk mindig fekete lesz. Nézz rá Madagaszkár népére, a malgasokra. Ázsiaiak és afrikaiak keverékei, mégse tűnnek másnak mint a többi afrikai. Vagy még jobb: nézz rá a dél-afrikai mulattokra.
20/32 anonim válasza:
19-20-as! Nem én mondtam, hanem kutatók! És ha nem hiszel nekik, akkor inkább nézzél utána jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!