Mit szeretnek a fehér pasikon a fekete és ázsiai nők? És fordítva?
Figyelt kérdés
Azt még érte, hogy a nők mit szeretnek vagy mit remélnek a fekete pasiktól,de hogy a fekete lányok miért akarnának maguknak fehér pasit?
Olvastam valahol, hogy a távol.keleti nők meg kifejezetten vonzónak találják a fehér pasikat? Azt, hogy szőrösek?
És fordítva?
Mit szeretnek a fehér férfiak a fekete nőkben?
Az ázsiaiaknak elég gyerekes,fiatalos arcok van.Talán túlzottan is.
A helyi már nem jó?
2015. febr. 3. 12:36
1/7 anonim válasza:
Szerintem azért vannak ilyen irányú vonzódások, mert egzotikusnak tűnnek a másik fél számára.
2/7 anonim válasza:
hallottál te már szex közben nyüszíteni ázsiai csajt? ... akkor ez nem lenne része a kérdésednek :)
4/7 anonim válasza:
Különlegesség, ennyi az oka. Eltérő a megszokottól.
Ismerek én is magyar pasit, aki Fülöp-szigeteki nővel házasodott össze. Nagyon szép nő.
5/7 anonim válasza:
Ásziái báciknák leni pici pöc, ezir ásziái néni idejöni mer itt leni már két cámjegyű pöcméjet, nem pici mint kínaiembejé meg japánmanuszé.
6/7 anonim válasza:
Felőlem aztán akárhogy nyüszíthetne ázsiai nő, nem kívánná a farkincám. :) 21/F
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!