Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek a 2017-es francia...

Szerintetek a 2017-es francia elnöki választáson Nicolas Sarkozy fog győzni, vagy megint Francois Hollande fog győzni?

Figyelt kérdés
Én kíváncsi leszek, hogy melyik fogja nyerni a választást Franciaországban. Én a Nemzeti Frontnak (Front National) drukkolok, vagyis Marine Le Pen-nek, mert szerintem ő rendet tenne Franciaországban, és nem olyan mint Nicolas Sarkozy és Francois Hollande. Engem nem érdekel hogy a Nemzeti Frontot az oroszok pénzelik, csak az érdekel engem, hogy a francia elnöki választáson melyik politikus fogja megnyerni.

2015. jún. 14. 15:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, h Hollande megnyerné
2015. jún. 14. 15:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hollande-ot 10 emberből 9 utálja. Esélytelen,ahogy Sarközy is. A franciák 70 %-a nem akarja újra,hiába erőlködik.

Ebből a trióbol a végén a szélsőjobboldali Marine Le Pen fog kijönni,hacsak a többi nem tud addig vmi hiteles arcot felmutatni.

2015. jún. 14. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Én is a Front Nationalnak drukkolok, mert az már enyhén szólva is kétségbeejtő és szomorú, hogy mi folyik Franciaországban.
2015. jún. 14. 20:44
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Hollande kizárt, hogy nyerni fog. Tehát marad Sarkozy és Le Pen. Kettejük közül Sarko az esélyesebb, ugyanis a baloldaliak többsége inkább őt preferálná!
2015. jún. 14. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Kettőjük közül valószínűleg a harmadik, Alain Juppé fog befutni. Legalábbis a második menetben.

Aki ismeri a 2002.-es elnökválasztást, megérti, miért.

2015. jún. 15. 07:53
 6/8 anonim válasza:
100%

Hollande biztos hogy nem. Én egyáltalán nem csodálkoznék ha Marine Le Pen nyerne. ( és szerintem is az lenne a legjobb...)

Én ismerem a 2002-es elnökválasztást, de azóta sok minden változott; és akkor a Front National tényleg szélsőjobboldali volt, de most már csak elméletileg. (már muzulmánok is szavaznak rá...)

2015. jún. 18. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
És ez azóta csak súlyosbodott...
2015. nov. 16. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Marcon.
2017. ápr. 29. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!