Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Azt miért nem kérdezi senki...

Azt miért nem kérdezi senki miért jönnek a bevándorlók?

Figyelt kérdés
Miért hagyják el otthonaikat kik tehetnek róla hogy ennyire nem lehet ott megélni? Miért nem segít nekik az eu milyen képmutató dolog ezen elsiklani. Nem a semmiért jönnek hanem mert bizonyos országok olyan diktatorokat meg puccsokat pénzelnek ami ellehetetleníti az életüket.

2015. jún. 12. 15:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kösz hogy idebüfögtél ismételten 57% nyilvan nagyon nyitott létedre ennyire telik tőlled együttérezni.
2015. jún. 12. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:

Hozzá lehetne tenni a kérdéshez, hogy miért pont most jönnek.

Mert az az, ami nem véletlen.

A külföldi kormányok pénzelése mindig is volt, a háborúk is mindig voltak, a szégyenletes elhanyagoltság is mindig létezett.

Sokkal képmutatóbb dolog azt hinni,hogy "segítséggel" megoldható ez a probléma.

2015. jún. 12. 19:47
 13/14 anonim válasza:

"Engem nem érdekel miért jönnek, az zavar hogy nem akarnak dolgozni és nem akarnak beilleszkedni."

Ha meg dolgoznának, akkor az lenne a baj, hogy sok magyar már is így munkanélküli, de a bevándorlónak meg akad munka?

2015. jún. 13. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezek nem menekültek, legalább is 99,99%-ban nem azok. Ez egy dizsók által pénzelt és szervezett kedélyes hadművelet az európai fehér faj ellen. Egyáltalán nem az, aminek látszik! A világ aljas háttérhatalma gátlástalan és rafinált szemétsége ez az egész. Ne várjatok és ne reméljetek ezektől a genetikai hulladékoktól semmi jót, ezek elevenen fognak megenni bennünket, ha ezt az egészet nem fojtjuk el csirájában, saját érdekünkben. Csak nagyon óvatosan fogalmaztam, sokkal szókimondóbban is tehettem volna.
2015. jún. 18. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!