Azt miért nem kérdezi senki miért jönnek a bevándorlók?
Figyelt kérdés
Miért hagyják el otthonaikat kik tehetnek róla hogy ennyire nem lehet ott megélni? Miért nem segít nekik az eu milyen képmutató dolog ezen elsiklani. Nem a semmiért jönnek hanem mert bizonyos országok olyan diktatorokat meg puccsokat pénzelnek ami ellehetetleníti az életüket.2015. jún. 12. 15:09
11/14 A kérdező kommentje:
Kösz hogy idebüfögtél ismételten 57% nyilvan nagyon nyitott létedre ennyire telik tőlled együttérezni.
2015. jún. 12. 16:11
12/14 anonim válasza:
Hozzá lehetne tenni a kérdéshez, hogy miért pont most jönnek.
Mert az az, ami nem véletlen.
A külföldi kormányok pénzelése mindig is volt, a háborúk is mindig voltak, a szégyenletes elhanyagoltság is mindig létezett.
Sokkal képmutatóbb dolog azt hinni,hogy "segítséggel" megoldható ez a probléma.
13/14 anonim válasza:
"Engem nem érdekel miért jönnek, az zavar hogy nem akarnak dolgozni és nem akarnak beilleszkedni."
Ha meg dolgoznának, akkor az lenne a baj, hogy sok magyar már is így munkanélküli, de a bevándorlónak meg akad munka?
14/14 anonim válasza:
Ezek nem menekültek, legalább is 99,99%-ban nem azok. Ez egy dizsók által pénzelt és szervezett kedélyes hadművelet az európai fehér faj ellen. Egyáltalán nem az, aminek látszik! A világ aljas háttérhatalma gátlástalan és rafinált szemétsége ez az egész. Ne várjatok és ne reméljetek ezektől a genetikai hulladékoktól semmi jót, ezek elevenen fognak megenni bennünket, ha ezt az egészet nem fojtjuk el csirájában, saját érdekünkben. Csak nagyon óvatosan fogalmaztam, sokkal szókimondóbban is tehettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!