Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Aki nem amerikai, szinte...

Aki nem amerikai, szinte mindenki Amerikába vágyik. Én is. Mi a helyzet az amerikaiakkal? Szeretik a hazájukat? Vagy ők meg Európába vágynak például?

Figyelt kérdés

Én nekem a legnagyobb vágyam, hogy Amerikában élhessek. Miami, Kalifornia.... Los Angeles, stb. Meg végigjárjam egész Amerikát. Nevada, Texas, Las Vegas, Mojave sivatag, Új Mexikó, Colorado, megnézni a Grand Canyon-t, Kentucky, Alabama, Észak Dakota, New York... Detroit... stb stb stb stb stb stb stb stb stb Szóval bejárni egész Amerikát.

Borzasztóan irigylem az amerikaiakat. Tökéletesen boldog lennék, ha én is ott élhetnék. Pl. Miami, Los Angeles, San Diego stb tele pálmafákkal, homokos part, remek éghajlat, olcsó üzemanyag, gyönyörű az egész, persze tudom, hogy vannak durva helyei, de nekem egész Amerika csodálatos... Szerintem az igazi élet amerikában van. Az amerikaiak hogy vannak ezzel? Szeretik?

2015. máj. 25. 06:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyan amerikaiakat, akik Európába vágynak, sőt olyat is aki Magyarországra, mert ők Európát tartják élhetőbbnek. Bár általában annyi tapasztalatuk van Európáról, mint neked Amerikáról.
2015. máj. 25. 20:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Unokatestvérem kint tanult egy jó ideig, nekem azt mondta olyan volt visszajönni Magyarországra, mintha egy hónapot feküdnél a tengerparton, majd hirtelen átcsöppensz Szibériába.. A vidéki élet nagyon szép az Usa-ban, ott szívesen élnék, de New Yorkban pl. semmiképp se.
2015. máj. 25. 20:52
 23/23 anonim válasza:

Eddig jórészt olyan amerikaiakkal találkoztam, akik nem vágytak máshova költözni, csak látogatóba, kirándulni, rövid tavú munka idejére jöttek el onnan. Szerintem ha vágysz Amerikába akkor érdemes lenne kipróbálnod, akár néhány évre kimenni, és közben eldöntöd, hogy tetszik-e vagy visszajössz. Másképp mindig azon tűnődsz majd, hogy "mi lett volna, ha?".

Én ezt tettem, nekem Anglia volt a tuti, de pár év elég volt belőle, és vissza költöztem Magyarországra.

2017. aug. 29. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!