Aki nem amerikai, szinte mindenki Amerikába vágyik. Én is. Mi a helyzet az amerikaiakkal? Szeretik a hazájukat? Vagy ők meg Európába vágynak például?
Én nekem a legnagyobb vágyam, hogy Amerikában élhessek. Miami, Kalifornia.... Los Angeles, stb. Meg végigjárjam egész Amerikát. Nevada, Texas, Las Vegas, Mojave sivatag, Új Mexikó, Colorado, megnézni a Grand Canyon-t, Kentucky, Alabama, Észak Dakota, New York... Detroit... stb stb stb stb stb stb stb stb stb Szóval bejárni egész Amerikát.
Borzasztóan irigylem az amerikaiakat. Tökéletesen boldog lennék, ha én is ott élhetnék. Pl. Miami, Los Angeles, San Diego stb tele pálmafákkal, homokos part, remek éghajlat, olcsó üzemanyag, gyönyörű az egész, persze tudom, hogy vannak durva helyei, de nekem egész Amerika csodálatos... Szerintem az igazi élet amerikában van. Az amerikaiak hogy vannak ezzel? Szeretik?
Én bizony nem vágyom oda!
Főleg csóróként.
"Aki nem amerikai, szinte mindenki Amerikába"
Maximum néhány beteg lelkületű libsi, de hogy normális ember nem az biztos.
Nem vágyom oda.
Nem tetszik a kultúrájuk,az,hogy ők is tulajdonképpen nagyrészük európai,mégis ameriaiaknak vallják magukat.
Az amerikai angolt undorítónak találom,a brit angol sokkal szebb.
Európában születtem,az itteni kultúra tetszik,és számomra a világ elsősorban Európa.
Szóval túristaként egyszer elmennék körbenézni,de nekem ennyi elég lenne belőle.
Hát én élek-halok, hogy ott élhessek. Nekem Európa nem tetszik. Vagyis Amerikához képest élhetetlen szar.
Nézzétek meg google streetview-en Miami beach-et, Los Angeles-t, közötte vidéket, Roswell fele, Las Vegas-t, Washington-t, New York-ot, stb-t.
Pont a kinézet tetszik nekem a legkevésbé :D Mindenhol csak ezek az egyenházak, persze könnyűszerkezetes, mert ha a hurrikán (ami elég gyakori) elviszi, hamarabb újjáépíthető. Magyarországon pl. annyi szép régi épület van.
Tengerpart van Európában is, pálmafákkal meg mindennel. Los Angeles-en nem tudom mi szép :D
Igazából a Nemzeti parkokon kívül nem is tudok szép helyet, ami igazán tetszene.
13-as vagyok.
Nekem magyarázhatod,nem laknék ott. Egyszerűen túlságosan is felvágós az egész,stb. Nem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!