A menekultek hogy kepzelik hogy betornek hajoikkal mas allamokba? Nem feltartoztatni kene oket, hanem katonai tamadas es tobbet nem mereszkednenek oda.
16.08
pontosan mennyi bevándorlóra és mennyit is költünk a te adódból?
Nem lennének menekültek, nem alakultak volna ki az ún. 3. világban ilyen hülye állapotok, ha a fehér ember nem megy oda gyarmatosítani, nem építi ki a saját civilizációjának egy lepukkant verzióját egy olyan közegben, amelyik egyáltalán nem volt rá felkészülve.
#10: Jézus honnan vándorolt be hova?
16.43
nézegetnék a csajomat? tengerbe minddel!
meg fogsz lepődni.
semmi bajom a menekülttáborral. évekig a nyolcban lakta, és tőlük egy utcára koncentrálódott az ország négyezer fős fekete afrikai lakosságának a fele. és képzeld semmi bajom nem velük. soha nem szólt be senkinek. de lehet a csajomat tényleg megnézték... :D ilyen érvet amúgy komolyan lemer írni valaki 12éves kor felett?
A dodót az ember pusztította ki, tehát nem az evolúció, nem Ausztráliában élt, hanem Mauritiuson és legfőképp nem volt kacsa -galambfélék közé tartozott, amúgy tök jó a hasonlat! :-D
Épp annyira értesz a menekültügyhöz is mint a madarakhoz!
Én csak azt nem értem, hogy a sok ember miért dicsőíti itt a bevándorlókat.
Számomra még Magyarországon élő emberek között is értelmileg visszamaradottnak számít az, aki olyan körülmények között vállal gyereket aki nem engedheti meg magának. Akinek pedig csak úgy becsúszik azokról meg senki nem gondolhatják, hogy intelligensek.
Namost akkor miért a kisebbség szaporodik úgy mint a nyulak? Mert ő értelmi szintjük nem éri el az átlagot. Ahonnan a menekültek jönnek, ott az a felfogás, hogy attól még nekem nincs mit ennem, attól még csinálhatok 3 gyereket. Ha ezzel leállnának már megoldódna a menekült probléma.
Persze aki idejön az nem tehet arról, hogy oda született, de a "befogadó országban" élőket is meg kéne érteni, hogyha beengedünk minden jöttmentet ők csak koloncok lesznek az ország hátán. Én is napi szinten megsajnálok minden kóbor kutyát az utcán, de mégsem hozom haza őket, mert nem engedhetem meg magamnak. Ha majd lesz egy normális házam, kajám nekem, és a körülöttem élőknek, tehát magamnak már megteremtettem az életkörülményeket, és lesz miből nélkülözni, akkor jöhet a kutya. Ha Európa minden országa eléri azt a szintet, hogy az őshonos népeknek ne legyenek anyagi problémáik, akkor majd jöhetnek más földrészről is. Addig akármilyen embertelen dolog is, de nem kell beengedni a menekülteket.
Nem a fejlett világ problémája, hogy ők olyan társadalmat hoztak létre amiből menekülni kell.
Innentől fogva nem érdekel, hogy milyen körülmények között élnek, nem kompatibilisek Európával semmilyen téren. Egyszerűen hülyék, ez van.
Ott van pl. Dél-korea, ami 50-60 éve még egy harmadik világbéli ország volt, szabadságot kaptak és mára az egyik leginnovatívabb ország, fejlett gazdasággal.
Afrika országai erre sose lesznek képesek, mert természetükből fakadóan segghülyék, akik fehér ember nélkül még olyan szinten sem élnének mint most.
Sok liberális szutykot kéne kitelepíteni közéjük, egyből sokkal jobb világ lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!