Tajvan egész jól elvan el nem ismert államként Kína mellett. A donyecki régiónak hasonlóan különleges státuszt adva helyre lehetne ott állítani a békés normális életet?
#9: A feltett kérdés igazából csak lazán kapcsolódik a putyinizmushoz, emiatt nem is szeretnék mélyebb vitába bocsátkozni azzokal a ferdítésekkel/tévedésekkel amiket leírtál. Nem mellesleg pont az általad emlegetett USA meglehetősen hiteltelen külpolitikai kérdésekben, az ukránok ügye sem tartozik rájuk, kár is itt velük vagdalózni.
#10: Már leírtam korábban hogy egy olyan országban ahol megfélemlitik (vagy kinyírják) az ellenzéki újságírókat, politikusokat, ott nincs értelme közvélemény-kutatásokat elemezgetni, mivel a putyini személyi kultusz táplálása a cél.
Ja és a szupertank... Az orosz hadiipar évtizedek óta jól pörög, de ettől még ugyanolyan beteg struktúrájú a nemzetgazdaság, oligarchák és velejéig korrupt hivatalnokok kezében van minden, semmi érdekük nincs abban hogy az elnyomott kis- és középvállalkozói réteg megerősödjön, ugyanaz van mint a szovjet időkben.
"oligarchák és velejéig korrupt hivatalnokok"-ez az usában is megvan,a szenátorokig bezárólag mindenki megkenhető.csak ott a népbutítás és a mesterségesen generált nemzettudat jól kordában tartja az agymosott népet.a világméretűvé terebélyesedett világgazdasági válság jól mutatja a kapitalista gazdasági rendszer életképtelenségét,ezt is lehet nyugodtan undorítónak tekinteni.
#12: Nem kell terelni, de ha már korrupció, akkor ez a lista azért önmagért beszél: [link]
(Megsúgom: az oroszokat eléggé a lista alján kell keresni, ügyesen elbújnak az afrikai országok között :)
Hát szántóvetőkém, akkor mutasd a világ nem kapitalista fele által végzett felmérést.
Te szerencsétlen, onnan lehet tudni, hogy a világ kapitalista fele a jobb, hogy a nem-kapitalista országokból menekülnek az emberek a kapitalizmusba.
Én sem viccből költöztem Nagy-Britanniába Oroszország vagy Kína helyett. Kicsit itt jobb élni, mint alulfejlett sza.rfészkekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!