Szerintetek milyen jövője van Svájcnak?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 20:27
2/9 anonim válasza:
Betiltották a mecsetépítéseket,nem engednek be minden söpredéket. Egész jók a kilátásaik,pláne,hogy mindenről a nép dönt,és nagyon gazdagok.
3/9 anonim válasza:
2-es mindent elmondott.
Nem rendelik alá a népüket senkinek.
Röhögnek is jót a nagy liberálisokon mikor szívnak a multikultival és úgy csinálnak, mintha minden rendben lenne:)
4/9 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy nemrég népszavazás volt arról, hogy növeljék e a minimál órabér összegét és nemmel szavaztak. Szerintem ez mindent elmond, hogy mennyire jól működnek ott a dolgok. Én csak azt nem tudom eldönteni, hogy oda vagy Norvégiába menjek dolgozni.
5/9 anonim válasza:
Nana, 2-3 ne legyetek ilyen naivak.
Azért a sok afroázsiai ott is kicsit elmozdítja a közbiztonságot és nem pozitív irányba.
Viszont kijelenthető, hogy Svájc ilyen (és más) tekinteteben sokkal jobb, mint Franciaország, Svédország vagy Nagy Britannia.
7/9 anonim válasza:
"Én csak azt nem tudom eldönteni, hogy oda vagy Norvégiába menjek dolgozni."
Amelyiknek folyékonyan beszéled a nyelvét.
8/9 anonim válasza:
Angolul és németül egész jól beszélek, de most tanulok magamtól norvégul, mert vonzó az ország + szerintem a nyelv is szép
9/9 anonim válasza:
ott még nagy gondok is lehetnek,mert megszüntették a svájci banktitkot nemrég,ami nem a legjobb a jövőképet tekintve....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!