Nyugat Európa meddig fogja bírni a megélhetési bevándorlást?
Azt tudom hogy Anglia pl. nem nézi már nagyon jó szemmel azt a rengeteg bevándorlót de egyfolytában "menekülnek" normál megélhetés reményében más nyugat európai országokba pl. most az Albánok is ugye meg egyfolytában Magyarok,Lengyelek,Románok,Bolgárok,stb
Meddig fogja ezt bírni nyugat Európa?
Lassan Európának a sarkára kell állnia, és udvariasan beszólni az USA-nak hogy hagyja abba a kaka keverést a világban, és hagyja a népeket hogy oldják meg a saját problémáikat maguk.
Ezután egy kis zsibongás után a dolgok a helyükre kerülnek, és megszűnik a menekültáradat.
Ja és persze az EU-nak is olyan gazdaságpolitikát kell követnie, ami nem a harmadik világ lerablásán alapszik.
Szóval... ameddig a lerablásból több a haszon, mint amennyit a bevándorlás elvisz, akkor még várni kell...
"Egyébként sem dolgoztam soha Angliában, Belgiumban dolgozok"
Akkor honnan tudod, hogy a magyarok zöme segélyért megy?
Tudnál pontos várost mondani, esetleg negyedet, ahol segélyen tengődő, nem dolgozó magyarok vannak?
Mert szerintem nem, csak egy rasszista vagy, aki magyarozik ész nélkül..
# 14
Tedd fel egy kérdésben mert nem erre voltam kíváncsi , meg arra se hogy te itt kiéld az Orbánozásod.
# 16
Engem meg nem érdekel a te rinyálásod ami nem is ide tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!