Mi a véleményed arról, hogy izrael tagja akar leni az eu-nak?
"Csak egyet mondok: az izraeli jog tiltja zsidók és nem zsidók házasságkötést"
egye is meg őket a beltenyészet...
Viszont azért nem kellene annyira ellenük lenni, mert más kategória a vezetőik, és más kategória a nép. Nekem speciel van izraeli barátnőm, mesélt pár dolgot, ő énekel, nagyon jól, egy nemzetközi versenyen találkoztunk, de saját pénzből kellett kijutniuk, mert állambácsi mindent a háborúkra költ. Nos tehát, én ezt "nem újságokból meg híradókból tudom, hanem egyenesen egy érintettől. Miattuk, az ilyen emberek miatt lehet, hogy nem kéne ellenségesnek lenni, kérdés, hogy a vezetőik mennyire nyitnának, engednének betekintést az állampolgárok valós életébe, amit azért szemmel láthatólag sokan nem tudnak, így meg könnyű - csak nem szabad - ítélkezni."
Úgy lenne fer ha 1 palesztint is megkérdeznél nem???
amúgy meg elég szélsőséges ország izrael a nagy tekintélyű Dov Lior főrabbi becses gondolata... "1000 nem zsidó élete sem ér annyit, mint egy zsidó körme"
Izraeli vagyok. Eszunk agaban sincs lekotni magunkat az EU-hoz. PLd rogton itt lenne az EU-bol az osszes bevandorlo es menekult. A gazdasagunknak pedig nincs szuksege az EU-ra.
Sokan OFFoltak, ezert erre is valaszolok: Izrael zsido fold - ha kereszteny vagy eleg kinyitnod a bibliat. Az arabok egy resze jott a mi foldunkre, es felvettek a filiszteusok (plistin ivritul, pales(z)tin latinul) nevet, hogy "felulirjak" a zsidok tulajdonjogat.
Az izrael sehol sem lenne amerikai pénzek nélkül az arabok már rég szétcincálták volna.
Gondolom ezt te is sejted "izraeli" hozzászóló.
Így a zsidók kezében vagyunk. A mocskos angolszász és francia elit eladta Európa jövőjét a zsidóknak.
AH elment, árváira pedig borzalmas rothadás várt. Európa olyan, mint a kábítószeres, élvezi mikor belövi magát a fogyasztással, de már rohad szét mentálisan, fizikálisan.
Ehhez a kérdéshez kár hozzászólni, nagyon durván cenzúrázzák.
Semmi "durvát" nem írtam be, csak tényekkel alátámasztott, utánakereshető dolgokat, mégis kiszedték.
Olyan ez, mint a kommunista rendszerben a Párt volt. Akkor arról nem lehetett semmi előnytelent mondani, a mai rendszerben meg a zsidókról, függetlenül attól, hogy igaz-e.
"Az arabok egy resze jott a mi foldunkre, es felvettek a filiszteusok (plistin ivritul, pales(z)tin latinul) nevet, hogy "felulirjak" a zsidok tulajdonjogat."
A Makkabeus-felkelés után szinte az összes zsidó elkotródott Palesztinából, így az a senki földje lett. Senki sem kötelezte a zsidókat, hogy elköltözzenek az imádott sivatagukból, mégis megtették. Aztán a 19. században kitalálták azt az agyrémet, hogy márpedig Palesztina igenis zsidó föld, mert kétezer éve ott éltek az őseik.
Ezzel az erővel a magyarok is visszakövetelhetnék maguknak Nyugat-Szibériát az olajmezőkkel együtt, meg a Volga-Káma közét, csak az a különbség, hogy egy ilyen indokon a magyarok esetében az ENSZ csak röhögne.
A zsidóknak viszont mindent szabad: szabad halomra gyilkolni ártatlan palesztinokat, meg elkergetni őket a szülőföldjükről (ami valóban az ő szülőföldjük, nem az ükapám szépapjának a szépapjának az ükapjának az ükapjának a szépapjáé...). Szabad leantiszemitázni mindenkit, aki úgy gondolja, hogy Izrael léte jogtalanságra épül, meg hogy azért Izrael nem a legkóserebb :P állam a világon.
Szerintem akik itt antiszemitának vannak titulálva, nem magukat a zsidókat utálják, hanem azt, hogy a zsidók azt gondolják magukról, hogy mivel ők "Jahve kiválasztott népe", ezért nekik mindent szabad, míg a nem-zsidók csak arra valók, hogy a zsidókat szolgálják. Amióta olvastam részleteket a Talmudból én is hányingert kapok az egész zsidó vallástól, illetve azoktól, akik szó szerint komolyan veszik ezt az undorító könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!