Valaki elmagyarázná nekem, hogy Ukrajnában 32 dolláros fizetésből, hogy lehetne meg élni ha megszorítások várhatók?
Én nem igazán kérek abból a Putyin féle rendböl sem,
nem tudom miért vagytok töle ugy oda Volt már ukrajna ép eleget oroszország bábállama és higyétek el nem volt egy földiparadicsom. Ja de félre ne értsetek a jelenlegi kormányt is ép ugyanugy gyülölöm
De persze a fegyvereket eladják a népnek.
Az összes rohadt politikust beküldeném picit edződni a frontra.
Hogy lássák, mit művelnek.
# 1/15 remélem ez költői kérdés volt. mert kb.ennyi az átlag fizetés egy hónapra.
# 3/15 ez meg már szószerint nevetséges.:D
# 6/15jah. és akkor is több mint 100ft ba került egy kenyér??
# 7/15 én erre csak annyit mondok, hogy ha ennyi a fizetése ennek az anyukának, minek vállalta el a 2, és 3 gyereket???
A kérdésre meg képtelen válaszolni. Azt mondták régen, hogy ha van kenyér meg zsír akkor nem lehet éhen halni. De azok a családok akiknél csak egy ember keres az is minimálbért még azon is elgondolkozik, hogy hány szelet kenyeret ehet meg naponta.
Amikor feltettem ezt a kérdést 1200 grivnya 32 dollárt ért, de mostani álás szerint 52 dollár= 1200 grivnya vagyis 14000 forint.
link: [link]
Minimálbér - 2015 Ukrajna , valamint a hó
Hónap Méret Hónap Méret
Január 1218 g. Július 1218 g.
Február 1218 g. Augusztus 1218 g.
Március 1218 g. Szeptember 1218 g.
Április 1218 g. Október 1218 g.
Május 1218 g. November 1218 g.
Június 1218 g. December 1378 g.
Ilyenkor csodálkozom el, hogy van egy rakat bizonyos oldali politizáló, aki még az oroszokat is behívná, sőt, háborúzna az elvesztett területekért. Kell a f***nak háború.
Hogy lehet megélni? sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!