Hol van arról hiteles forrás, hogy Obama elismerte : Ők robbantották ki az Ukrán zavargásokat, tüntetéseket és erőszakos kormányváltást?
"And since Mr. Putin made this decision around Crimea and Ukraine - not because of some grand strategy, but essentially because he was caught off-balance by the protests in the Maidan and Yanukovych then fleeing after we had brokered a deal to transition power in Ukraine..."
"Putyin Úr nem egy nagy stratégiai részeként hozta a Krímmel és Ukrajnával kapcsolatos döntéseket, hanem alapvetően azért, mert megváltozott az egyensúlyi helyzet a Majdan-téri tüntetésekkel és azzal, hogy Janukovics elmenekült, miután megállapodtunk vele a hatalom átadásáról."
Egy CNN-riportban ismerte be, hogy az amerikai titkosszolgálat pénzelte a tüntetések vezetőit, amik a demokratikus kormány megdöntéséhez, majd a illegitim, szélsőséges nacionalista Porosenko-kormány hatalomra állításához vezettek (a második felét valahogyan kifelejtette, nézzük el neki).
Magyar nyelven nem találtam róla cikket.
5.
Ja, helyette kaptak egy ugyanolyan korrupt "demokratát", de legalább nincs arany WC-je.
Ukrajnában a korrupció semmit sem csökkent, mióta nyugati feneket nyalnak, sőt....
7: Szerintem a személyeskedésnek sok értelme perpillanat nincs. Értelmes kérdés volt, értelmes válaszokkal. Erre most mi szükség volt?
Jaaa, hogy hitelteleníteni kell a másik oldalt... értem.
Elmondanád, hogy hol személyeskedtem?
Nem mellesleg, melyik személlyel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!