Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hol van arról hiteles forrás,...

Hol van arról hiteles forrás, hogy Obama elismerte : Ők robbantották ki az Ukrán zavargásokat, tüntetéseket és erőszakos kormányváltást?

Figyelt kérdés

2015. febr. 22. 11:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem ők robbantották ki. Ezt csak az elvakult oroszmániások terjesztik.
2015. febr. 22. 12:16
 2/14 anonim ***** válasza:
18%
Valóban nem Obamák robbantották ki, viszont bent van a kezük, segédkeztek a kirobbanásában.
2015. febr. 22. 12:22
 3/14 anonim ***** válasza:

[link]

"And since Mr. Putin made this decision around Crimea and Ukraine - not because of some grand strategy, but essentially because he was caught off-balance by the protests in the Maidan and Yanukovych then fleeing after we had brokered a deal to transition power in Ukraine..."

"Putyin Úr nem egy nagy stratégiai részeként hozta a Krímmel és Ukrajnával kapcsolatos döntéseket, hanem alapvetően azért, mert megváltozott az egyensúlyi helyzet a Majdan-téri tüntetésekkel és azzal, hogy Janukovics elmenekült, miután megállapodtunk vele a hatalom átadásáról."

2015. febr. 22. 12:25
 4/14 anonim ***** válasza:
16%

[link]

Egy CNN-riportban ismerte be, hogy az amerikai titkosszolgálat pénzelte a tüntetések vezetőit, amik a demokratikus kormány megdöntéséhez, majd a illegitim, szélsőséges nacionalista Porosenko-kormány hatalomra állításához vezettek (a második felét valahogyan kifelejtette, nézzük el neki).

Magyar nyelven nem találtam róla cikket.

2015. febr. 22. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Kíváncsi vagyok, hogy ki szerint kellene egy aranyvécékefés korrupt diktátornak irányítani egy országot. Persze nálunk is leszavaznak Orbitronra, de azért néhány népnek még van töke fellépni az ilyesmi ellen.
2015. febr. 22. 12:30
 6/14 anonim ***** válasza:
62%

5.

Ja, helyette kaptak egy ugyanolyan korrupt "demokratát", de legalább nincs arany WC-je.

Ukrajnában a korrupció semmit sem csökkent, mióta nyugati feneket nyalnak, sőt....

2015. febr. 22. 12:33
 7/14 anonim ***** válasza:
36%
Hát az úgy volt, hogy az ukránok éltek békében és boldogan az orosz bábállamban, aztán jöttek az obamákok és lekemtrélezték őket ilyen vegyszerrel, amitől veres lett a szemük és elkezdtek vadállatként tombolni az áldott jó Janukovics ellen, akinek nem volt vidéken villája aranyozott fürdőszobával, a kertben nem volt saját állatkertje és halastava kalózhajóval.
2015. febr. 22. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
35%
Csak azt sajnálom, hogy a Janukovics bácsi nem épített 26 stadiont a népnek, mert akkor tuti nem lázadtak volna fel ellene!!!
2015. febr. 22. 12:50
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

7: Szerintem a személyeskedésnek sok értelme perpillanat nincs. Értelmes kérdés volt, értelmes válaszokkal. Erre most mi szükség volt?

Jaaa, hogy hitelteleníteni kell a másik oldalt... értem.

2015. febr. 22. 12:51
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Elmondanád, hogy hol személyeskedtem?

Nem mellesleg, melyik személlyel?

2015. febr. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!