Az úgynevezett"úri világ"elkezdhet félni?
Ezen az oldalon görcsösen bizonygatják az úgynevezett"úri világ"képviselői hogy az oroszoknál nincsenek már kommunisták legfeljebb egy-két agyhalott öreg...
MEGSZOKTUK MÁR AZ IMPERIALIZMUS HAZUGSÁGAIT!
Mert mit mutatnak a tények?
Putyin mögött(aki szintén tőlünk indult...)a kommunisták a második helyen állnak tehát"vastagon"benn vannak a parlamentben!
2007 óta 4 és fél millióval többen szavaztak rájuk tehát 2011-es adatok szerint több mint 12 millióan vallják magukat nyiltan kommunistának. És ez a szám azóta folyamatosan nő.
Ennyit az egy-két agyhalott öregről...
Ráadásul a görögnél már nyert a baloldal, nyerni fog a spanyoloknál is és...
Az úrgynevezett"úri világ"egyszercsak arra fog megint eszmélni hogy lángot vetett a tető!
Természetesen az"ezen az oldalon..."kezdetű mondókámat a gyakorikerdesek.hu-ra értem.
Az oroszvilag.hu egy minden téren elsőosztályú"újság"-én kizárólag csak ezt követem a neten semmi mást politikai téren.
Itt a gyakori-n meg azt szajkózzák hogy Sztálin így meg úgy...miközben még Brezsnyev is jó volt!
MEGSZOKTUK MÁR AZ IMPERIALIZMUS HAZUGSÁGAIT!
"Ráadásul a görögnél már nyert a baloldal, nyerni fog a spanyoloknál is és..."
Lehet, hogy előbb mennek csődbe a görögök, mint ahogy nyer a spanyoloknál a baloldal. :D
Éomer, te vezesd az éoredet a bal szárnyon! Gamling, te kövesd a királyi lobogót középen! Grimbold! Fordítsd a századodat jobbra, ha túljutottatok a falon!
Előre! Ne féljétek a sötétséget! Előre, előre Théoden lovasai! Törjenek a dárdák! Hasadjanak a pajzsok! A kard napja, a vér napja jő, mire felkel a nap!
Vágtass! Vágtass! Föl! Ha romlás vár, ha világvége, rajta!
Halál! Halál! Halál!
Előre, éorlfiak!
Halál!
Fellángolt benned a proletár öntudat?
"Sztálin így meg úgy" -nem így meg úgy, a világ legörényebb embere - még a saját rokonait is kinyírta.
Théoden Lovashada, lóra, lóra!
Vad vágy gyúl, győzd: tüzelj, gyilkolj!
Rázd a dárdát, rontsd a pajzsot,
kard s vér napja vár, mire nap kél!
Vágtass, vágtass! Fel Gondorba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!