Megszűnhet a nyugati liberáldiktatúra, ennek következményeként?
"Lefogadom 14 éves Call of dutyn szocializálódott gyerek vagy"
Lehet h én is kezdek üldözésimániás lenni, de amióta olvastam hogy ezerszám veszik fel az oroszok is -az amerikaiak után- a netes propagandaterjesztőket, akiknek csak az a dolguk hogy a netes közösségekben terjesszék az igét, azóta már 14 éves vérpistikéket látok ezek mögött a kommentek mögött, hanem irodákban dolgozó embereket, akik valamilyen személyiség bőrébe bújva (legyen egyetemista?, vagy egy munkanélküli negyvenes? mi kell?) munkaszerűen kommentelnek.
A különbség a "nyugati liberáldiktatúra" és az orosz, azeri, kazah mintaállamok között az, hogy itt le lehet írni ilyen blődségeket.
Oroszországban hasonló tevékenység folytatása esetén 'véletlenül' lelőnének, a rendőrség pedig valahogy nem találná meg a tettest. Lehet választani, melyik a jobb.
Hihetetlen mértéket öntött a ruszki-imádat ebben az országban. Csak azt nem értem, hogy miért nincs egyetlen ilyen ember, aki távozik az országból a ruszkikhoz, hogy majd ott fog élni????
Legalábbis én egyről sem tudok, csak olyanokról, akik angol, német, osztrák, svájci, USA munkát és életet választottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!