Ki mit szól ehhez? Csak annyit fűznék hozzá, hogy a kártalanítás az már megtörtént nem? Mi mikor kapunk Oroszországtól azért az 50 év miatt.
2010. febr. 11. 15:58
11/20 anonim válasza:
Szerintem is jár nekik.
Úgyhogy fizessen nekik a magyar kiályi államvasút.Érdeklődjenek a Habsburgoknál...
12/20 anonim válasza:
Még annyit...természetesen a kezelt menetjegyeket mutassák fel,mert a mai napig csak ennek ellenében lehet kártérítést kérni a MÁV_nál.
13/20 anonim válasza:
Hajtsák be Szálasiékon a pénzt....a mai országnak ehhez semmi köze.
14/20 anonim válasza:
Mellesleg a zsidók megint beperelték Németországot, mint "második generációs holokauszt áldozatok", a holokauszt puszta ténye komoly pszichológiai problémákat okozott náluk. Ez is valami orbitális vicc. Ez is jogos szerinted 47%os?
15/20 anonim válasza:
Én is beperelhetem a Magyar Államot? A holokauszt ténye nekem lelkiismereti problémákat okoz.
16/20 A kérdező kommentje:
16:30 első-nek 100%
2010. febr. 11. 16:40
17/20 anonim válasza:
Úgysem fizetünk nekik. Kap mindenki egy nyalókát, furikázhatnak egyet valamelyik vonaton és ennyi. Mit sajnáltatják magukat, fel kell dolgozni.
Üldözték őket, pechük volt.
18/20 anonim válasza:
Olvastam a 47-es válaszadó írásait az előző ilyen kérdésben is,hát engem akkor sem győzött meg az "érvelése".A zsidók sok kártérítést kaptak ilyen-olyan jogcímeken hivatalosan és még többet egyéb módokon...Ez a MÁV per teljesen abszurd,látszik,hogy a zsidó agy másképpen "működik"sokszor.Másnak szerintem nem jutna eszébe ilyen,de ha sikerük lesz,majd elgondolkodom,hogy beperlem őket a Lenin-fiúk páncélvonata,valmint a Szovjetunióba részben a magyar vasútvonalon szállított emberek miatt is.Egyszerűen szánalmas.Amiket az előző kérdésnél írt 47-es,abban is látszott,hogy inkább tartja zsidónak,mint magyarnak magát.Trianon rendben van,a kommunista gyilkosságok is,minden amiben nem zsidók az áldozatok.Tipikus felsőbbrendűségi tudat,emiatt alakult ki ellenszenv a zsidók ellen.Lenne miért bocsánatot kérniük tőlünk is.Ha valamelyik zsidó nem kapott vmilyen kárpótlást az elmúlt 65 év alatt,az csak azért van,mert a fajtársai lenyúlták előlük.
19/20 anonim válasza:
Előtte fizessék ki a MÁV-nak a vonatjegyeket.
Ilyen alapon...
20/20 anonim válasza:
Ezek a holokauszt címen mindent és mindenkit levesznek lóvéval.
És aztán meg csodálkoznak hogy mindenki utálja Őket.
Már kaptak párszor kártalanítást, kaptak emlékművet, emléknapot, emléktablót, terror házát, éves megemlékezést, állami kitüntetést, számtalan film róluk szól.
Mégis mi kell még Nekik?
Én sajnálom ami akkor történt de könyörgöm eltelt már több mint 50 év. Legyen elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!