"a mostani balhéban talán a legtöbbet ő tett a békéért"
erre nagyon kíváncsi lennék amúgy bővebben, bár tudom, hogy válaszra nem illik reagálni.
értem itt a sok okoskát, aki szerint Obama legalább akkora féreg, mint Putyin, DE míg Obamának mi nem vagyunk egy ex-usa állam, amit bármikor szívesen lerohanna, addig Putyinnak ugyanolyan vonzó célpont vagyunk a jövőben, mint Kelet-Ukrajna. Aki élt a szovjetunióban, az tudja miről beszélek, aki meg nem, az örüljön neki. Ha Putyin ma nyugodt szívvel lerohanhat egy velünk szomszédos államot, akkor azt meg fogja tenni velünk is, ha oda kerül a sor, és a sok orosz pénzelte jobbikos politikus ehhez mosolyogva fog asszisztálni.
Nekem is rögtön Obama jutott eszembe.
További tulajdonosai a Nobel-békedíjnak : Simon Perez, Elie Wiesel, Jasser Arafat...
Szép kis névsor, vessetek rá egy pillantást:
Ha odaítélnék nekem, szíves engedelmükkel visszautasítanám, ugyanis nem óhajtok egy listán szerepelni a díjazottak egy némelyikével...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!