Sokaknak miért nem szimpatikus a fejlett, civilizált, embereket tisztelő Nyugat?
'És miért kellene ott járniuk? Ki az a marha aki betenné a lábát arra a trágyadombra?'
Akkor mivel magyarázod, hogy a legtöbben Nyugatra menekülnek és nem Keletre?
'Senki sem menekül sehová.'
Köhh, egy kissé pontatlan voltam. Úgy értettem, megélhetés szempontjából többen távoznak Nyugatra, mint Keletre.
22-es:"Nekem speciel azért nem, mert ahhoz, hogy "fejlett, civilizált, embereket tisztelő" legyen a nyugat, ahhoz el kell nyomniuk a kevésbé "fejlett, civilizált, embereket tisztelő" népeket. Ez leginkább az USA politikájára igaz."
Senki nem nyom el senkit,esetleg a keleti vezetők a keleti népet..
Javaslom neked ennnek a 2 statisztikának a tanulmányozását!!
vagy
Ezekről mi a véleményed ? ;)
24-es: Az egy tény,ugyebár hogy az emberek a civilizált nyugat -felé veszik az irányt és nem kelet felé
Természetesen nem véletlen,ennek is megvan a maga oka
Oh... a legdurvább hajléktalan helyzetet Marseille-ben láttam eddig. Fullra tele van kelet európaiakkal (és afrikaiakkal), anno sok magyarral is beszéltem, akik munka reményében mentek ki (vagy valahová máshová, csak ott kötöttek ki). Ez a "kimegy nyugatra pár év alatt megszedni magát" ugyanolyan mítosz, mint a keleten/nyugaton kolbászból van a kerítés.
A különbség az, hogyha van pénzed + affinitásod céget alapítani, akkor nem próbálnak meg mindenáron ellehetetleníteni + ha van egy jó szakmád és nyelvtudásod, akkor te kapod meg a melót nem a főnök nímand rokona ("majd beletanul alapon"). De ennyi.
Egyet kell értenem a 20-as válaszolóval. Küldjenek ki mindenkit akinek nem tetszik magyarországon és vissza se engedjenek senkit.
Címemet kinek küldjem el, ahová a repjegyemet kérem postázni?
28-as senkit nem kell kizárni/kiközösíteni innen a hazájából,bár az megint más kérdés,hogy az USA-ból vagy Oroszországból,Kínából jönne valaki hamarabb haza...
(ezt érdemes lehet a 20-asnak is elolvasnia: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!