Felvilagositana valaki, miert is volt az usa-izrael klubnak az erdeke a francia terror?
Nem tartozom azok közé akik ezt vallják.
De Franciaország így biztosan nagyobb haderőket fog küldeni az Iszlám állam ellen.
Hogy van e érdek azt nem tudni...
Azért, hogy vezényelhessenek ki katonákat aközel keletre számos országot megszállni, ezzel az izraeli érdekeket monopól helyzetbe helyezvén, másrészt amcsis*gnyaló kormányokat tenni meg, hogy IMF kölcsönnel örökre elrabszolgásítsák őket
- Arra fognak hivatkozni, hogy majd az USÁba is ezt csinálnák, ezért kell most katonai egységeket küldeni
- Pont azért franciaországban csinálták, hogy ne a saját amerikai emberik hulljon, hanem egy gyarmaté
Ez fog tőrténni, már MOST megmondom !
Kedves #2. Szerintem normalis reakcio,h ha egy orszegot megtamadnak akkor a hadsereg felveszi a fegyvert.
Szerinted nem is leteznek agymosot jihadist" harcosok"?
Csak nem támadták meg, mert lehetséges, hogy ezeket is, mint a 9/11-et a kormány csinálta, másrészt, ha nem is az Iluminati áll-e mögött, akkor is ez egy szándékos provokáció volt
Tudták, hogy ez fog tőrténni ! Volt rá példa és meg is mondták. Ezt szándékosan csinálták.
Úristen...
1. Semmi közük hozzá, mivel nem ők csinálták, hanem 2 arab muszlim, akiket a jemeni Al Kaida képzett ki.
2. Kérdező, a helyesírásodból látszik, hogy elég fiatal lehetsz, szinte gyerek, meg is értem miért hiszel ilyen alaptalan összeesküvéselméletekben.
"Tudták, hogy ez fog tőrténni ! Volt rá példa és meg is mondták. Ezt szándékosan csinálták."
Megmondták? Hol? Mikor? Mutass valami videót, írást, bizonyítékot. Mondani én is tudok bármit.
Na várjatok, eddig nem az volt, hogy az egész nyugati világot az illumináti gyíklények uralják?
Akkor miért is kell robbantásokkal rávenni a francia kormányt az iszlám elleni harcra? Miért nem parancsolják egyszerűen meg nekik a háttérhatalmisták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!