Tényleg lelőtték a rendőrt, vagy ez csak kamuvideó? (Charlie Hebdo)
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!
Itt látható az egyik rendőr haláláról. De egyesek azt állítják, hogy ez kamu, mert ha ilyen közelről lőtték volna le, akkor szétrobban a feje, márpedig itt még egy csepp vért sem láthatunk. Elmagyarázná valaki, hogy mi a helyzet? Lehetőleg olyan, aki ért hozzá. Köszi
igen a videó igazi
igen csak le vagy maradva
honnan tudod hogy a fejét találta el?
mellkason is lőhette
oké köszi
de a belinkelt kérdés negyedik hozzászólásából a harmadik érv sántít. miért maradt teljesen ép a rendőr feje???
mellkason hátulról? világos...
amúgy mellény van rajtuk
És szerinted akkor hol van a rendőr?
Több tucat szemtanú látta, hogy lelőtték, a meggyilkolását is az egyikük vette fel telefonnal.
Amikor nem nézett oda senki, akkor felugrott és elszaladt? Nem gondolod, hogy ez kissé lehetetlen?
eltalálhatta a kulcscsontjánál/nyakánál, ahol lefelé hatolt tovább a golyó
ilyen közelről egy ilyen kaliberű fegyver szerintem átviszi a mellényt mellesleg. Így annyira mind1 hogy előröl vagy hátulról.
És ha nem is; annyi más variáció lehet még...
Többször néztem újra az ominózus felvételt és szerintem a járdát találta el akarata ellenére a terrorista a rendőr feje helyett. De ettől függetlenül egy mellkast / hasat ért találat is ugyanolyan halálos lehet, mint egy fejlövés. Itt inkább halálos volt, mert a lelőtt rendőr belehalt a sérüléseibe. Ahmed Merabetnek hívták.
Ha fejen találták volna, akkor
- repültek volna szét a koponyadarabok
- lyuk lenne a fejen és körülette egy hatalmas véres folt
Olyan nincsen, hogy fejbelövik az illetőt és a vére a teste alá folyik. Láttam elég szír "polgár"háborús videót, amiben ilyesfajta vérengzés volt, továbbá egy politikus is követett el élő adásban fejbe lövéssel öngyilkosságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!