Mennyire tehet arról a francia sajtó, ami Párizsban történt? Ha továbbra is provokálják őket csak olajat öntenek a tűzre?
Ha egy fanatikus vallási csoportot karikatúrákkal jellemzünk, akkor szerintem természetes hogy ilyen támadások lesznek. Nagyot hibázott az a lap, amikor ilyen karikatúrákat hoz napvilágra.
Úgy látom ,hogy még akarnak ilyen rajzokat közzétenni, ez vajon milyen hatással lesz.
7: A vallásszabadság szó jelent neked valamit?
8: Hülye vagy. A két dolog nem egyenlő. Ráadásul ha egyszer kiszabadulnak onnan, garantálható, hogy robbantani fognak. Úgy szétcseszik őket ott mentálisan.
"Ahha, a kiragadott első mondatom tényleg indok arra, hogy minden vallást megszüntessünk. És az lenne aztán a szólásszabadság, demokrácia, liberalizmus meg fene tudja milyen mai modern abberáltság. Ha te nem hiszel semmiben, hát nem hiszel. De aki hisz, sajnáld le, kerüld ki, hagyd békén."
Engem nem érdekelnek ilyen baromságok.
Különben is, ti nem hagytok engem békén. A családom tele van valláskárosultakkal, akik egyfolytában a hitükkel cseszegetnek és próbálnak térítgetni, aztán felháborodnak, ha nem hagyom és ellenállok, mert nem akarok sem Vidám Vasárnapra menni és katolikus templomba se.
Még szerencse, hogy protestáns rokonaim nincsenek, mert akkor még azok is rámszállnának, hogy mi bajom van, miért nem hiszek Azúrban.
"8: Hülye vagy. A két dolog nem egyenlő. Ráadásul ha egyszer kiszabadulnak onnan, garantálható, hogy robbantani fognak. Úgy szétcseszik őket ott mentálisan."
Éppen ezért nem szabad őket soha kiengedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!