Vége van a párizsi terrornak?
Figyelt kérdés
Vége? Nem kell több helyzetre számítani?2015. jan. 10. 09:22
11/17 anonim válasza:
"szépen lassan elvegye az emberek szabadságjogait és megfigyelje őket az élet minden területén?"
Oroszország, Kína, Észak-Korea, Iszlám fundamentalisták. Nekem hirtelen ők jutnak eszembe akik a szabadság jogokat korlátoznák.
12/17 anonim válasza:
Összeesküvés-elmélet nincs, csak összeesküvés.
Nem tudom hol élsz te. Szerintem menj el Amerikába, aztán meglátod. NSA-botrányról rémlik valami?
13/17 anonim válasza:
10-es hallgasd meg a 6-os Kennedy videót, érdemes.
14/17 anonim válasza:
Jaj NSA botrány most tudsz mint csámcsogni, b*szod én előtte is tudtam h mindenkit lehallgatnak, de most az amcsik le is buktak, szerinted a többi titkosszolgálat nem hallgat le embereket? Ettől függetlenül még nem akarják leépíteni a szabadság jogokat, főleg nem egy olyan ország ahol tényleg vannak szabadság jogok. Tudom, a gonosz reptoidok rabszolgának akarják a magyarokat tenni, de inkább foglalkozzunk a tényekkel.
15/17 güris válasza:
Az iszlám.Hát,igen.Mindenhol befogadják eme vallás gyakorlóit,kik hálából káoszt,és erőszakot hoznak magukkal.De,valószinű,nem csak a vallással van itt probléma.Az ember az aki gyilkol.Bár,ez a vallás rendkivül könnyen átfordulhat fanatizmusba,szerintem.Túl könnyen,a többi valláshoz képest.A többi vallás már szinte teljesen kinőtt ebből a középkori fanatikus erőszakos időszakból.Az iszlámnál,szerintem ez most kezdődik.Az interneten megüzenték.Aki nincs velünk,az ellenünk.Úgy hogy itt vannak,és ezzel eggyütt kell élnünk.Vagy nem.Mideggyik renkívül veszélyes,és fájdalmas választás.Ez azt jelenti, hogy ahol ott vannak eme veszélyes vallás fanatikusai,ott lessz brutaliással tüzdelt,erőszak is.Tehát,szerintem,nincs vége a terrornak.
16/17 güris válasza:
És elkezdődött.Szomorúsággal vegyes elszörnyedéssel láttam a TV-ben a legújabb párizsi mészárlást.Köszönjük néked Angela Merkel,és a többi "emberbaráti" politikusnak,hogy ránkszabadítottátok ezt a szörnyeteget.Meg lett az eredménye.Most fulladozhatunk,a vértől bűzlő emberbaráti szeretetben.Nem vagyok egyáltalán FIDESZ rajongó,de Orbán bevándorláspolitikája mellett teljes mellszélességgel kiállok,nem érdekel sem ártatlan nő,se gyerek,a férfiak meg pláne,látva hogy ilyen párizsi mészárlás lessz a köszönet Mély gyászt érzek az érintettekkel.Ez,nagyon szörnyű tett.És a politikusok csak álltalánosított dolgokkal dobálóznak a kemény tettek helyett.
17/17 anonim válasza:
Nos kérdező...most már így 5 év után úgy tűnik vége az eus támadásoknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!