Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért pont a Charlie Hebdo...

Miért pont a Charlie Hebdo szerkesztőségét támadták meg terroristák?

Figyelt kérdés
2015. jan. 9. 17:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
42%
2es: te szereted a Family Guy-t? Biztos vagyok benne, hogy igen és sírva nevettél azon a részen amikor elkezdték szívatni Mohamedet. Őket is kiirtanád, mert beletapostak egy vallásba? továbbra is azt vélem, hogy nem normális életforma az, amikor egy ismeretlen valamit ennyire istenítünk, hogy nem lehet poénkodni vele.
2015. jan. 9. 21:35
 22/27 anonim ***** válasza:
26%

istenem, annyira látszik, hogy gyerekek írkálnak ide...

még mindig nem igazán értitek, ugye??? Én vagyok a nulla százalékos válaszoló, de utánam valamelyik már 100-at kapott.

Azt nem érted, hogy nem állíthatsz minden muszlim mellé egy őrt, sőt, a ház elé ugyan állíthatsz, de az sem biztos, hogy megvéd, főleg a muszlimok ellen. Csinálj te is karikatúrákat, menj oda, aztán a többszöri fenyegetés után majd nézz csodálkozva, ha valaki felrobban melletted. Ők voltak a felelőtlenek. Te meg menj, magyarázkodj a muszlimoknak, hogy ez meg az csak humor, meg így meg úgy.

Nem igazán vágod, hogy nem a muszlimokat védem, hanem a helyeztről írok, amit nem igazán fogsz fel, ugye?

2015. jan. 9. 22:58
 23/27 anonim ***** válasza:
27%
Nem ez volt az első támadás ellenük, már volt több is, de ugye, nem lehet változtatni, mert de jópofák vagyunk, meg humorosak... utána csodálkozik, hogy ez van.
2015. jan. 9. 23:01
 24/27 anonim ***** válasza:
46%
Nem mindenhol gondolkoznak úgy hogy normális dolog rettegni egy idegen vallás fanatistái miatt.
2015. jan. 9. 23:16
 25/27 anonim ***** válasza:
66%
Igen több támadás érte őket, meg még több fenyegetés és erre azt válaszolta felesége által, aki anno francia államtitkár volt, hogy elfogadja ha megölik. Ehhez annyit tudok hozzá fűzni, hogy szerintem azért mert ilyet állítani, mert azt hitte hogy Ny-Európában él és nem a közel-keleten. Attól függetlenül, hogy mi lett a vége, én tisztelem és becsülöm, azért mert a fenyegetések ellenére is folytatta a munkáját, és nem futamodott meg és szó szerint haláláig csinálta is. Mellesleg, ha mindenki félős kis emberke lenne, akár hány fenyegetést kapnak akik alkotnak, akkor ma nem sok mindenről olvashatnánk vagy látnánk.
2015. jan. 10. 00:07
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

"Semmi köze nincs a karikatúrának a támadáshoz.

Ez egy terror támadás. Akkor is megtörtént volna, ha nincs a karikatúra." - Ezt kéne elhinni? Ugye? Mert sokan ezt kifogásolják.

2015. jan. 10. 07:39
 27/27 anonim ***** válasza:
61%

#9: Közhelyeket dobálsz. Összekeversz egymástól független dolgokat. A fogalmazásod nem tiszta. De ahelyett, hogy érveket hoznál fel, trágárkodsz, sértegetsz, azt mondod, hogy aki nem értette meg amit mondani akarsz, az hülye és általános iskolába való, és a végén neked áll feljebb.

Ezzel a stílussal csak viszályt szítasz. Ezt te is tudod.

2015. jan. 10. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!