Mi történt az Oroszország Hangja weblapjával?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nem frissítik.2015. jan. 4. 14:50
2/10 anonim válasza:
Éppen kevésbé szükséges az orosz állami propaganda erőltetése - mostanában kevés civil gépet lőttek le és a szomszédos országok lerohanásából is visszább vettek.
3/10 A kérdező kommentje:
Én egy kérdést tettem fel. Nem akarom a véleményemet ráerőltetni senkire. A politikáról sokat lehetne beszélni és vitatkozni de ez a kérdések helye. Szerény véleményem az hogy a mai világban mindenki a propagandát csinálja, senki sem tájékoztat objektíven. Ahhoz hogy a kép valahogy összeálljon nekem szükségem van több forrásra. Ezért tettem fel a kérdést. Senkinek a véleményét nem akarom megváltoztatni és senkivel nem akarok ezen a fórumon vitázni.
2015. jan. 4. 19:02
4/10 anonim válasza:
Oroszország senkit sem rohant le , azt az USA csinálja ! Az oroszok elvették a Krimet , Donyect meg a dél keleti megyéket mivel ott a népességnek a 70 % orosz anyanyelvű ! Nem tudom hol élsz 2. !
És kérdező semmi sem történt Oroszország hangjával , de tényleg kevés ott a hir , és ha érdekel akkor meny fel a hídfő.hu ott sok új hir van Oroszországgal kapcsolatban !
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem is fogják már frissíteni, az orosz nyelvű már korábban leállt. sputniknews néven indítottak egy új weboldalcsaládot, egyelőre magyarul nincs, de szerintem idővel bekerül az is.
6/10 anonim válasza:
Oroszország senkit nem rohant le AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA..... danikám te szokás szerint s*gghülye vagy, főleg ha a hídfőről szerzed összes történelmi tudásodat...
7/10 anonim válasza:
Oroszország csak visszavette azt ami az övé! Jól tette, nekünk is azt kellene, csak nekünk sajnos katonaságunk sincs, nemhogy komoly fegyvereink.
8/10 anonim válasza:
Eldöntötte hogy az az övé és visszavette, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!