Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kim Dzsongun-t miért nem...

Kim Dzsongun-t miért nem löveti le mesterlövészekkel az USA?

Figyelt kérdés
Gondolom nem lenne olyan nehéz, és megoldódna minden probléma. Ha a tesója kerülne a helyére akkor azt is.

2015. jan. 1. 11:34
1 2
 11/19 Dávid ***** válasza:

Ha a diktátor meghal, akkor összeomlik az ország és több millió koreai menekül délre. Dél-Korea, az USA szövetségese ezt nem szeretné.

Ha mégsem omlik össze a rendszer, és új vezetőt választanak, akkor meg semmi értelme nem lenne.

2015. jan. 2. 01:58
 12/19 anonim ***** válasza:
Tán azért mert Észak Korea mögött ott vannak a Kínaiak , meg az oroszok ! Ja és az 3. világháborút inditana !
2015. jan. 2. 13:53
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

# 1

És mégis kik álna ki Észak korea mellet a háborúban szövetséges ként mert az USA mellet annél többen!

Kína vagy az USA mellet álna ki vagy tartozkodna és semlegese maradna.

Mivel az USA nagy gazdasági szövetségese Kínának, nemérdeke hogy összeomoljon az USA, nem hiába nem követelik vissza az USA-nak adott hitelt.

2015. jan. 3. 12:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Az usa a kínaiak mellet ?! ennyit rég röhögtem ....
2015. jan. 3. 18:12
 15/19 anonim ***** válasza:

# 14

Látszik hogy nem ismered a mai világ gazdaság politikáját!

Egyik éla a másikból és fordítva egyiknek se érdek hogy a másikal fegyveres konfliktusba keveredjen.

2015. jan. 3. 18:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Ezt én is tudom , hogy senkinek se érdeke a másikkal fegyveres konfliktusba kerülni , de a Kínaiak az oroszokkal már szövetkeztek , de az USA ra ellenség ként tekint !
2015. jan. 3. 20:53
 17/19 anonim ***** válasza:

Fidel Castrot nem is tudom, hányféleképpen próbálták meg eltenni láb alól. Egyik sem sikerült.

[link]

2015. jan. 6. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:

# 16

Lehet hogy a köztudatban ezt ikataják be de a valóságban hatalmas gazdaségi partnerek!

2015. jan. 6. 12:11
 19/19 anonim válasza:
Csak tájékoztatlak 14# ha kína csettint egyet és azt mondja,hogy beszünteti az USA-val való kereskedelmét,ámeríká meg is főne a levében.
2015. júl. 3. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!