Hol olvashatnék a háttérben meghúzódó érdekekről elfogultságtól mentes cikkeket?
Figyelt kérdés
Olyan portál érdekelne aki nem húz se ida se oda.
Már ha van ilyen.
Ami itt most a nyugat és Oroszország között megy az érdekelne elsősorban.
Meg BRICS országok.
Ami cikket találok az vagy ide vagy oda húz és ez már gyanús nekem. Mindenki a saját oldalát fényezi és a másikat mocskolja.
Hol írnak pártatlanul erről?
2014. dec. 18. 13:55
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És magyarul? Mert én is azok táborát erősítem akik nem beszélnek angolul.
Azon a nyelven ami meg kicsit beszélek sem érteném meg az ilyen szöveget.
2014. dec. 18. 14:31
3/6 anonim válasza:
Magyarul? :( Szerintem; Magyarországon minden portál abból él, hogy húz valamerre... gyakorlatilag; fizetett reklámot olvashatsz mindenütt.
5/6 anonim válasza:
Egyetemi előadásokon próbálkozz, ott elég magas színvonalon beszélnek ezekről a témákról, többnyire elfogulatlanul. Nem kell hozzá egyetemistának lenni, ugyanis az előadások teljesen nyilvánosak, akár az utcáról is beülhet bárki
6/6 A kérdező kommentje:
Csak úgy az utcáról betoppanhatok, hogy jöttem előadást hallgatni? Akkor ennyi erővel beülhetek tanulni is. Mondjuk idegennyelvet. Nem ? :-)
Legalább jó ötlet
2014. dec. 19. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!