Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kínaiak az az autópiacra is...

A kínaiak az az autópiacra is betörnek? Tudnak majd jó autókat csinálni?

Figyelt kérdés

[link]

Kinézetre nem rossz.

De, szerintem a kínaiaknak még kell 20 év, mire olyan autókat csináljanak, mint mondjuk a franciák.

2014. dec. 9. 21:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ember, de pontosan tudod mi lesz 10-20 év múlva! :D

(én is 4-5 éve lenéztem a kínai telefonmárkákat, viszont most már csak azt használok és ökéletesen meg vagyok vele elégedve! sokkal jobban össze van rakva, mint a nemes délkoreai márka)

2014. dec. 10. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:

#11: Grat ahhoz hogy az elektronikát sikerült összehasonlítanod a gépiparral :-DD

Ha valaki nem akar válaszolni egy kérdésre, akkor ráböki hogy "na de majd meglátjuk 10-20 év múlva!" Elég jól emlékszem hogy már 10 évvel ezelőtt is már ment az optimista "szakértő" jósolgatás a kíniaiakkal kapcsolatban, mert hogy ha a dél-koreaiak megtelepedtek nyugaton, akkor nekik mér ne sikerülne. Az elmúlt 10 év pontosan arra adott választ hogy a kínai autómárkáknak nincs jövője az EU-ban, mindig is legalább 10 évvel fognak a németek után kullogni és 5-tel a koreaiak mögött.

2014. dec. 10. 12:39
 13/14 anonim ***** válasza:
9%

Csak akkor ha fehér embert tudnak foglalkoztatni aki tud ötleteket adni a fejlesztéshez.

A kínaiak a papíron kívül még nem találtak fel semmit!

2014. dec. 10. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Remélem nem törnek be, fh@szkivan hogy minden onnan jön, nem normális ez így. Elvből nem is veszek kínai dolgokat ha megoldható.
2014. dec. 10. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!