A kínaiak az az autópiacra is betörnek? Tudnak majd jó autókat csinálni?
Kinézetre nem rossz.
De, szerintem a kínaiaknak még kell 20 év, mire olyan autókat csináljanak, mint mondjuk a franciák.
Ember, de pontosan tudod mi lesz 10-20 év múlva! :D
(én is 4-5 éve lenéztem a kínai telefonmárkákat, viszont most már csak azt használok és ökéletesen meg vagyok vele elégedve! sokkal jobban össze van rakva, mint a nemes délkoreai márka)
#11: Grat ahhoz hogy az elektronikát sikerült összehasonlítanod a gépiparral :-DD
Ha valaki nem akar válaszolni egy kérdésre, akkor ráböki hogy "na de majd meglátjuk 10-20 év múlva!" Elég jól emlékszem hogy már 10 évvel ezelőtt is már ment az optimista "szakértő" jósolgatás a kíniaiakkal kapcsolatban, mert hogy ha a dél-koreaiak megtelepedtek nyugaton, akkor nekik mér ne sikerülne. Az elmúlt 10 év pontosan arra adott választ hogy a kínai autómárkáknak nincs jövője az EU-ban, mindig is legalább 10 évvel fognak a németek után kullogni és 5-tel a koreaiak mögött.
Csak akkor ha fehér embert tudnak foglalkoztatni aki tud ötleteket adni a fejlesztéshez.
A kínaiak a papíron kívül még nem találtak fel semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!