Manapság az ultrajobboldali pártok egy kaptafára készülnek Európában?
Azt hittem, hogy ez egyfajta magyar szokás, de tévedtem.
Egy fejlett nyugat-európai állam legnagyobbnak mondott ellenzéki pártja is hasonló.
Pár kifejezéssel összelehet foglalni az egész cikket.
"Bevándorlók haza, vesszen Amerika, éljen Putyin, éljen Oroszország, rohadjon meg az EU"
Mintha hazai kollégáikat hallanám.
Már az elején, a bevándorlók hazaküldését hogyan szeretné kivitelezni a hölgy?Némelyik állampolgársággal is rendelkezik.
Franciaország erős gazdaságilag, katonailag, de szerintem hamufelhővé változtatnák, hogyha származás alapján csak úgy elvennék az állampolgárságokat csoportoktól és kiutasítanák őket.
Mert mondani sok mindent lehet, a hölgy nem igazán részletezi, hogy miként akarja kivitelezni a terveit.
"Bevándorlók haza, vesszen Amerika, éljen Putyin, éljen Oroszország, rohadjon meg az EU"
..
Akkor én ultra jobboldali szimpatizáns vagyok!
Mindegyik állítás jogosan következik egy jobboldalibb szemléletből.
A bevándorlást meg lehet oldani a gazdag arab országokhoz hasonlóan, pl kapnak egy 1-5 évre szóló tartózkodási engedélyt amíg dolgoznak, de utána vissza kell menniük. A szakemberek nevelését pedig meg lehet oldani belföldön.
Az emberek nem szeretik átgondolni hogy mennyire megvalósítható egy elképzelés, elég hogyha beleillik az ő álomvilágukba.
Most éppen ezekkel a kulcsszavakkal lehet könnyen, kevés munkával 10-15%-os szavazati arányt elérni. Nem kell félni ezektől a pártoktól, nem fognak 20-30 év alatt sem jelentősen erősödni. Eddig volt egy széles társadalmi réteg akik nem kapták meg a mocskos nyugat-ot egy párttól sem, az okosabbak kaptak az alkalmon és lecsaptak erre a jól jövedelmező lehetőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!