Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Méghogy nem léteznek "felesleg...

Méghogy nem léteznek "felesleges emberek"?

Figyelt kérdés

Vatikán Szent Péter tér, femenesek, seggükben feszülettel.

https://www.youtube.com/watch?v=tG72YDAIXJ0

De most komolyan... Lelkibeteg, értéktelen, unatkozó, ronda kenyérpusztítók...

2014. nov. 15. 17:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Én meg próbálok úgy tenni, mintha nem azonos százalékom lenne a feministákkal úgy, hogy totálisan ellentétes véleményen vagyok.
2014. nov. 15. 18:59
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Szóval szerintetek a megoldás, ha bebörtönözünk mindenkit, aki az aktuális társadalmi normákkal szembe merészel menni?
2014. nov. 15. 19:03
 23/35 A kérdező kommentje:

"Szóval szerintetek a megoldás, ha bebörtönözünk mindenkit, aki az aktuális társadalmi normákkal szembe merészel menni?"

Ha így teszik, akkor valami következménye kellene hogy legyen...

2014. nov. 15. 19:06
 24/35 anonim ***** válasza:

"Szóval szerintetek a megoldás, ha bebörtönözünk mindenkit, aki az aktuális társadalmi normákkal szembe merészel menni?"

Bebörtönözni bűnözőket szokás.

Aki megszegi a társadalmi normákat, az is büntetést érdemel, de nem börtönbüntetést vagy hasonló.

Hanem, mondjuk pénzbírságot.

Ha például kivinnék a tele kukánkat a kertváros közepébe és kiszórnának belőle a szemetet, az is ütközne a társadalmi normákkal, így azért is büntetés jár.

De, mivel nem súlyos esetről van szó, ezért börtön nem jár érte.

2014. nov. 15. 19:07
 25/35 anonim ***** válasza:

Kiket mosdatok?

Ezek őrültek, ezzel egyet értek.

Azt nem értem, miért őket találta meg a kérdező. Annyi más bolond van a világnak, a rosszabbik fajta árt is másoknak.

Amíg úgy hülye valaki, hogy nem árt másoknak, addig nem nagyon tud érdekelni.

Sőt, ha az én népem jelképeivel csinálnák ezt az sem zavarna.

Ha iszlám terroristák égetnék a zászlónkat vagy kereszteket, az bennem is félelmet keltene.

De ezeket a femeneseket vagy kiket a legkisebb mértékben sem tudom komolyan venni.

2014. nov. 15. 19:07
 26/35 anonim ***** válasza:

Miért, kitüntetést adjanak nekik?

Elhiszem, hogy ti alfertájba helyezett feszületekkel fejezitek ki "önmagatokat", de azért ez akkor is inkább az elmebajra jellemző. :)

Ezzel nem oldjátok meg a problémát. Mint írtam már hamarabb, ha tetszik ha nem.

2014. nov. 15. 19:08
 27/35 A kérdező kommentje:

"Szerintem többet árt a vallásnak, hogy az egyház sorozatosan tusolja el a gyerekmolesztálásokat, hogy az arab világban milyen állapotuk uralkodnak."

Keresztyén VALLÁS nem egyenlő a KATOLIKUS EGYHZZAL. És nem hiszem hogy minden katolikus pap gyermekmolesztáló lenne... Megjegyzem, az új pápa ki is áll a homoszexuálisokért, hogy Istennek van csak joga ítélkezni az emberek felett, nekünk szeretni kell egymást.

"Nagy műbalhé ez a részedről, ezek az őrültek semmilyen hatással nincsenek a világra.

Ha szépen elvinnék őket a rendőrök, akkor megunnák egy idő után. De ahogy a média és most pl te is, foglalkoztok vele, az arra biztatja őket, hogy csinálják. "

Ez igaz... Nem foglakozni kellene vele, hanem következményekkel kellene számolniuk, ami elveszi a kedvüket...

"Kíváncsi vagyok nálad mik a problémák.

Nálam olyan libsi dolgok, mint emberi jogok tiprása, jogegyenlőség, éhezés, mély szegénység, népirtások, diktatúrák, környezetrombolás."

Ez csak részben fedi azt amire én gondoltam (ha már rákérdeztél). Nekem mondjuk az, hogy a bűnözőknek miért van olyan sok joga, és a normális életmódot folytatóknak miért olyan kevés? Illetve hogy nem találjuk meg az egyensúlyt a diktatúra és a "következménynélküliség" között. A környezetrombolás egy más kategória, én is igyekszem védeni a környezetet a magam kicsiny módszereivel (szemétszelektálás, hazai áruk vásárlása, stb...).

"Ezek a nők számomra csak sima közszemérem sértők, ha kereszttel, ha akármivel csinálják ezt."

Egy vallási jelkép meg mondjuk egy műpénisz között van különbség...

"Ha mondjuk "feministák" a múltban kiirtottak volna x millió keresztényt, akkor ez az emberi méltóság meggyalázása lenne. "

Egyelőre még nem tartunk itt, de a jelképek ilyen használata is gyalázás.

"De ez csak őrültek egy szűk csoportja, nem veszélyesek senkire sem.

Molnár f árpád miatt aggódik valaki, hogy bármit véghezvisz az őrült ötletei közül?

Nem, mert tudjuk, semmilyen hatása nincs a világra molnár f árpádnak. "

Nem tudok mi az a Molnár Árpád. Nem veszélyesek, csak felesleges emberek, ahogy a kérdést is feltettem.

"Egy társadalmat nem ez minősít. Egy egészséges társadalomban is lesznek ilyenek, meg sztálinisták, nácik is. De ha minden jól működik ezek az emberek nem tudnak követőket toborozni, nem tudnak beleszólni egy társadalom életébe."

Ez igaz. Ezek a felesleges emberek, mint a kérdésben is szerepel.

"Kellően nagy számú tökéletes, utópisztikus társadalomban is lesznek ilyenek, meg novák elődök is pl."

Novák Előd hogy jön ide??? Láttad őt ilyet, vagy ehhez hasonló dolgot csinálni?

"Csak ahol az embereknek van egy egészséges világképük, ezek a hülyék hiába ordibálnak, mert senkit sem érdekel."

De akkor meg minek véded őket??

2014. nov. 15. 19:19
 28/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik búcsúban lőttétek az asszociációs készségeiteket, de azt biztos, hogy a legolcsóbb, 1 pálcás sátornál, csak azzal magyarázható, hogy kapásból arra következtettek, hogy én őket védem.

Először is, ha már kategorizálni akarnám a videón látottakat, akkor minimum közszeméremsértés, uszítás és engedély nélküli demonstráció. Tekintve, hogy a videón femenesek vannak, amik nagyjából olyanok, mint a baloldalon a kommunisták, így a jobb érzésű feministák (mert lássatok csodát ilyenek is vannak, bár gondolom ez meg se fordult a fejetekben) elhatárolódnak tőlük, tehát a videón szereplő tartalom nem tekinthető precedensértékű esetnek. A femen csak egy provokatív szervezet, aminek a célja a közmegbotránkozás, ennyi, nem több. Bár a pókösztönöm azt súgja, hogyha egy Tao Te King tekerccsel törölték volna ki a seggüket nem lenne ekkora megbotránkozás a köreitekben.

2014. nov. 15. 19:24
 29/35 A kérdező kommentje:

"8#

Mert az olyan emberi dolog, amikor 5 skinhead agyonver egy 17 éves meleg fiút, aztán annyival lezsírozza a sajtó, hogy sajnálatos baleset? Említettem már a kettős mércét?"

Ez Magyarországon, vagy Nyugat-Európában volt? Ha valaki ver valakit, az 99%-ban kisebbségi ver fehér embert, vagy kisebbségi ver kisebbségit...

"Egy radikális rendszerben radikális ellenállók vannak, ezen nem kell agyalni."

Egy radikális rendszerben ezek már alulról szagolnák az ibolyát. Lásd: ha egy arab országban csinálnák ezt...

"Érdekes, egész eddig az oroszok szemét, komcsi elnyomók voltak, de most, hogy lett egy anti-homo törvényük, a jobboldal máris a pajzsára emelte a Putyint aztán csak azt hallani tőlük, hogy "mekkora tökös gyerek egy a Vlagyimir.

Egyik kutya, másik eb, de azt veszem észre, hogy a kutyából hőst csinálnak, mert megharapta az ebet, holott mindegyik ugyanolyan szellemi mélységben van, de valahogy mégis..."

Nem Putyinról meg a jobboldalról volt szó, hanem ezekről a lotyókról... De ezek a lotyók bizony Putyin malmára hajtják a vizet...

2014. nov. 15. 19:27
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem védek senkit, csak nem értem a felhajtást.

Közszemérem sértés, erre vannak pontok a btk-ben, azok szerint kell eljárni.

De ez a dolog, ennél többet nem ér.

2014. nov. 15. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!