Hollywoodban most Japán van a porondon?
http://www.youtube.com/watch?v=ymL_Leb6sL8
Érdekes lehet, mondjuk kicsit propaganda szaga van.
Voltak már gonosz kommunista oroszok, sátáni nácik, most meg lesznek fasiszta japánok:D
Bár, nem gondolom azt, hogy a japánok nem voltak kegyetlenek akkoriban.
De, minden országnak megvan a bűne.
Az USA-ban is voltak kényszermunkatáborok, meg hasonlók.Arról is lehetne filmet csinálni.
Erre a filmre azért figyeltem fel, mint a japán tisztet aki beszél benne, Miyavi játssza.
Most?
Hany eves vagy, 10?
A masodik VH vege ota rengeteg film keszult Japanrol, a japanokrol, a II VH beli szerepukrol, kulonfele megkozelitesben es interpretacioban. A vilag nem egybites, mint ahogy itt sugallni probalod.
Híd a Kwai folyón
Pearl Harbor
Tora! Tora! Tora!
Az őrület határán
Levelek Iwo Dzsimáról
A dicsőség zászlaja
Pokol a Csendes-óceánon
Most van Japán porondon?
Nem kell ostorozni a kérdezőt, újszülöttnek minden vicc új.
Nyilván tizenéves vagy.
Nézd meg a belinkelt filmeket. Van közöttük pár nagyon jó.
7: Azt a logikát, hogy ha nem tetszik neki az, hogy Japánt negatív színben tüntetik fel, akkor egyből szélsőjobbos kurucos nácivitéz az illető.
Nekem sem tetszenek az ilyen filmek, aztán totál hidegen hagy a magyar politika, elhiheted.
az emperoron nagyon látszik hogy a jenkik jópofáskodni akartak a japcsikkal az évfordulóra. elég béna film is lesz.
azt tudni kell amúgy, hogy az usa védi japánt katonailag kínától és észak-koreától. ileltve, hogy az usa megszállta japánt, én megnézném valójában is hogy a japán cégek profitja nem-e vándorol valami jenkik vagy felettük álló érdekeltségbe, tehát a viszony azért elég jó a hiv poltitika szintjén az usa és japán között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!