Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország nem fog abba...

Oroszország nem fog abba bebukni hogy gazdasága a nyersanyag exportra épül?

Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 21:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy fontos a nyersanyag, de egy fejlett ipar nem lenne fontos?

Ugy tudom hogy a GDP 60% van a nyersanyagokból.

Nem tudom hogy nálatok hogy van, de nálam nincs semmi made in russia, még kínai bérmunkával se.

Ha pl eladnak 100 forint értékben valami ritka fémet a németeknek, azok meg 50 forint ráfordítással csinálnak egy 500 forint értékű terméket.

Orosz elektronikai termékek sincsenek sehol (vagyis ha jól emlékszem egy oldalon láttam egy tesztet egy mobilról)

Orosz autókat is amit látni lehet azok már muzeálisak.

2014. nov. 8. 23:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy a gazdaságuk nyersanyagexportra épül, egy dolog.

Az, hogy nem igazán van iparuk, ami ezzel kezdeni tudna valamit egy másik.

De az, hogy a mezőgazdaságuk annyira fejletlen, hogy élelmiszerből szinte teljesen az importra vannak utalva még sok gondot fog nekik okozni.

2014. nov. 9. 03:43
 13/15 anonim ***** válasza:
A globális felmelegedés biztos, hogy kedvezni fog az orosz mezőgazdaságnak.
2014. nov. 9. 10:16
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Nem fog, bár nehézségeik azért lesznek, de ők a világ legtűrőképesebb népe.

"...Nem tudom hogy nálatok hogy van, de nálam nincs semmi made in russia, még kínai bérmunkával se..."

Remek fegyvereket készitenek, pl. Kalasnyikov AK-100-as vagy a SZU-35-ös vadászgép, a T-72 Terminátor tank, amelyektöl összesz@rják magukat az amerikaiak és egy pár csodafegyver, amiről még nem tudunk.

Ez például futurisztikusan ultramodern formatervezésű,

az Uraltranszmas tervezte és gondolom köpni nyelni nem tudsz ha meglátod ( nem kell hozzá orosztudás):

[link]

Október végén volt egy járműkiállítás, annak a képei ezek.

Ezenkivül remek modern villamosokat, buszokat és metrokocsikat is gyártanak :

[link]

Aztán hamarosan te is uj orosz gyátmányú metrokocsikon fogsz utazni itt Budapesten a 3-as metron

2014. nov. 9. 18:43
 15/15 anonim ***** válasza:
A kérdés az az, hogy ki fogja ezeket megvenni. Mert momentán nagyon úgy néz ki, hogy Kínai gyarmat lesz belőlük.
2014. nov. 9. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!