Lehetséges, hogy a szept.11. -ei terrortámadást az USA rendezte meg?
Találtam egy videót ezzel kapcsolatban:
Nem tudom mennyi a valóságtartalma, de érdekes...
Ti mit gondoltok róla?
http://www.youtube.com/watch?v=8T2_nedORjw&NR=1
amugy meg 1 erdekes kerdes. honnan volt 1 halom fegyvere a terroristaknak (kesek,stb) mikor meg 1 reszelot vagy fogkremes tubust sem engednek fel a kezipoggyaszba?? /:)
Nem unalmukban! Végig nézted? okuk volt rá
1. Kiváltó ok a háborúzásra--> olajért
2. Hogy elfogadtassanak törvényeket
3. ha nem vettétek még észre, ebben a világban minden a pénzről szól!
most komolyan azt hiszed hogy 2986 emberélet akadálynak számít??úgy értem hogy ahhoz képest ez nem olyan nagy szám...és az emberek meg kapzsik.3000 ember halála nem nagy áldozat a kormánynak hogy elindíthasson egy olyan háborút ami dollármilliókat hozhat.... egyébként biztos volt olyan aki megpróbálta kikotyogni,de kinyírták mielőtt akármit is tehetett volna...sajnos ez van!!
egyébként azt megmondaná nekem valaki hogy az miért van hogy amcsinak olyan komoly műholdas felszereléseik vannak hogy akármelyik utcán sétáló ember arcára rá tudnak közelíteni,akárhol,de oszama binladent nem találják sehol...??!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!